Ultimul model poate ajunge la 407 km/h fara modificari. Cu modificari undeva pe la 503 facuse un englez unul dar nu este o masina care suporta modificari masive si chiar si cele minore nu le suporta bine!
420 km/h. Dar noul model (cel negru cu portocaliu, nu stiu cum se cheama)460 km/h.
Modelul se numeste Veyron SuperSport, si TOP SPEED-ul a fost de 431km/h, dar asta e TOP SPEED, nu MAX SPEED, la MAX SPEED atinde cam vreo 460
Stiam eu ceva
Mama atinge 402 la ora :O:O nu pot sa cred ce masini!
Dar si pretul este pe masura(1, 7 milioane de euro)
Maşina poate atinge o viteză de 420, 11 km/h şi efectuează ciclul 0 – 100 km/h în 2, 6 secunde.
Bugatti Veyron este un automobil de tip GT produs de Bugatti Automobiles SAS, in Franta Grupul VAG. Maşina poate atinge o viteză de 420, 11 km/h şi efectuează ciclul 0 – 100 km/h în 2, 6 secunde. Acesta cântăreşte 2151 kg.Noul Presedinte Bugatti a promis ca aceasta masina va fi facuta.Primul autoturism a ieşit pe piaţă în septembrie 2005 ca cea mai scumpă şi rapidă maşină din lume (1, 7 milioane de euro). Motorul, cu 16 pistoane, este foarte puternic, ajungând la 1001 CP (cai putere). Numele a fost dat dupa numele francezului Veyron, care a fost primul care a câştigat cursa de la Le Mans 1939 (ultima cursă Le Mans până în 1946). Bugatti a câştigat atunci primul loc în cursa de anduranţă fiind şi ultimul an în care Bugatti a participat la Le Mans. Din 2007 şi până în 2009 Bugatti Veyron 16.4 a fost cea mai scumpă maşină de pe glob.
Stanmariusvasile întreabă: