Nu mai bine gandeai tu inainte sa intrebi?
Sa-mi bag pl, am omorat un om ca am pus o intrebare, imi cer scuze si la tine daca ti-am jignit si tie inteligenta
Ti ai jignit singur inteligenta cu intrebarea aia
Si al meu
In jur de 411 km.
Am cerut rezultatu', daca voiam sa calculez numai puneam intrebarea.
Mie mi-ar fi si rusine sa cer asa ceva. Credeam ca nu esti bun la matematica, nu ca esti zero taiat in patru. In viata nimeni nu-ti da nimic mura-n gura decat daca e prost. Obisnuieste-te.
Ce bocanc in gura merita astia ca tine, care stiu de toate, dar 'n-au rabdare'. Mai vine cate un client la mine cu o atitudine din asta, ca el a lucrat la ta-su' in ograda la tractor, are compresor de umflat rotile si pistol de vopsit garduri, si putea sa-si faca singur coaja dar 'n-are timp/rabdare/chef'... Imi dispretuieste munca/meseria, drept urmare eu ii dispretuiesc masina. Asa faci si tu aici. Daca ai preferat sa scrii aici si sa astepti raspunsul cateva ore, e clar ca-i vai de pielea ta, si nu erai in stare sa calculezi singur, altfel calculai tu in 30 de secunde.
Oricum, dupa consumul ala imi dau seama ca te uiti la cine stie ce rablament cu acte pe Texas, omorat de toti tiganii, la care dupa 2 luni iti cedeaza o piesa pe care nu esti in stare sa o cumperi. Probabil atunci ai sa spui ca te-ai saturat de ea si 'numai' vrei s-o faci, desi in tine, pe langa un matematician zace si un mecanic experimentat, si ai in dotare trusa de scule casnice, aia de dupa aragaz cu 2 surubelnite.
Bâști la cules in 'Italea" la semenii tai, ca in Romania ai sa te plimbi in suturi cu atitudinea asta.
Geniule, nu stiu ce fumezi da' vreau si eu, pe bune, in primul rand nu am o masina care consuma atat, intrebarea era pur si simplu pusa la modul general, in al doilea rand faptul ca nu am vrut sa-mi bat mintea te raneste pe tine cu ceva? scuzele mele taranusule daca ti-am jignit inteligenta. oricum ai un 10 de la mine pentru imaginatia ta, ai putea face un film, nu te-ai gandit?
Normal ca n-ai acea masina care consuma 17%, dupa ce vii de la cules ai sa ti-o cumperi. Faptul ca 'nu ai vrut sa-ti bati mintea' imi confirma ca de felul tau nu prea iti 'bati' mintea, si s-a cam atrofiat.
N-am mai fumat ceva de mult, dar daca vrei te pun in legatura cu cine trebuie. Cat despre film, imi folosesc imaginatia la lucruri care devin reale in scurt timp, lasa ca se ocupa altii mai buni de filme.
Prietene, eu nu am nev sa merg la cules, eu merg pe o scena si imi vin bani, suna a lauda si a aroganta? sa sune, cum mai spus si aluia mai sus, daca vreau sa pun o intrebare de genu: cat fac 2+2 o pun, pentru ca asa vreau, daca esti binevoitor sa-mi raspunzi, ok, daca nu du-te vere si freac-o la rece.
Aaa... Acum totul are sens. Esti stripper, nu? Bravo, macar faci ceva in viata.
Nu sunt striper, lucrez la o agentie de modeling