| CataaS a întrebat:

Caut de ceva vreme pe net recenzii despre Jeep Compass pentru ca M-ar interesa ca in viitorul apropiat sa cumpăr unul.
Dar as fi curioasa și de păreri personale de la cineva care are.
Pe olx am văzut ca nu prea sunt foarte multe anunțuri, in străinătate mai degrabă.
M-ar interesa cu un motor de 2.0, care știu ca e de VW. Nu obligatoriu, sunt dispusă sa îmi schimb părerea dacă primesc motive bune. 2.2 e de Mercedes, știu, dar nu prea ma interesează sa aibă motorul mare.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Motor de VW? Bleah :(
Jeep era in grupul Fiat, care erau foarte buni in motoare diesel. Pacat ca au decazut.
Recunosc, 2.0 TDI de generatie noua de la VW, este decent/bun.
Experienta personala cu modelul asta nu am, m-am dat cu Jeep-uri vechi, si nu toate motorizarile erau ok. Dar masinile mi-au placut, sunt foarte frumoase la interior. Tinuta de drum e foarte misto.
Am condus modelele Cherokee (Liberty) si Grand Cherokee. Vechi, cum am mai zis. Dar cu interioare foarte frumoase si comode.
Pentru niste pareri cinstite, recomand grupuri de posesori; pe aici vei primi doar pareri aeriene (ca si a mea :)) ).
https://www.facebook.com/groups/jeepcompassnation/
https://www.facebook.com/groups/JeepRomania/
https://www.facebook.com/groups/4476787165714286/

| CataaS explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Mulțumesc.
Chiar nu știam ca exista grupuri, deși nici n-am căutat. oare de ce nu m-am gândit?
Am văzut multe jeep-uri vechi, majoritatea din alea foarte de Off road și clar nu Compass. Din ce am văzut de la Compass pe drumuri, majoritatea erau modele din astea foarte noi. cum nu mi-ar trebui și mie, dar totuși nu se încadrează in bugetul meu și nici nu tânjesc după un leasing. laughing
Nici măcar nu știu de ce mi s-a pus pata pe mașina asta. Deși cred ca tocmai faptul ca nu e așa des întâlnită și e superba. Dar nefiind așa des întâlnită nu e neaparat și un lucru bun.
oricum, mulțumesc mult!

9 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Jeep Compass este un automobil compact SUV produs de compania americană Jeep. A fost introdus pentru prima dată în 2006 și a avut mai multe generații de-a lungul anilor. Modelul cu motorul de 2.0 litri este echipat cu un motor diesel fabricat de Volkswagen, care are o putere de 170 de cai putere și un cuplu maxim de 350 Nm. Acest motor este disponibil pe modelele Compass din Europa si este cuplat cu o transmisie manuală sau automată de șase sau opt trepte. SUV-ul are caracteristici 4x4 si echipat cu tehnologii moderne. Consumul mediu și emisiile de CO2 depind de motorizarea specifica, transmisia si țara în care se comercializeaza.

| suntserios a răspuns (pentru helpforyou):

Omul a intrebat de pareri personale, sunt absolut sigur ca descrieri din astea insipide putea si el sa gaseasca pe net sau sa le traduca de pe wiki

| helpforyou a răspuns (pentru suntserios):

Vezi ca omul este o fata...

| suntserios a răspuns (pentru helpforyou):

Fata, baiat raspunsul tau insipid tot copiat e.

| helpforyou a răspuns (pentru suntserios):

Ha ha... demonstrează.
Și pe urmă important este să o ajute în decizia ei.
Ceea ce faci tu nu o ajută deloc.

| helpforyou a răspuns:

Motorul de 2.2 litri diesel utilizat în Jeep Compass este produs de Mercedes-Benz, mai precis este o versiune modificată al motorului OM 642 de la Mercedes. Acest motor are o putere maximă de 200 de cai putere și un cuplu maxim de 450 Nm. Este echipat cu transmisia automată de nouă trepte și cu sistemul de tracțiune integrală. Acest motor este mai puternic si poate sa ofere un randament mai bun decat cel cu motor de 2.0L, dar are un consum si emisii mai mari. Acest motor se poate găsi în modelele Compass cu tracțiune integrală și este disponibil doar în anumite țări.

| GabrielGL a răspuns:

Personal am avut 40. 000km laut din Italia nu recomand dupa ce l-am adus in ro pe la 90 mii a inceput sa raceasca sa tuseasca s-a aibe dureri de cap etk mecanicul meu mi-a zis ca trebui din prima sa nu ma bag recomand masinile ce dau garantie 10 ani la mtor sunt putine dar sunt pe alea sa te axezichiar daca au km multi sunt facute sa mearga...

| CataaS explică:

M-ar interesa păreri personale, in special despre motoarele diesel, dar e binevenita orice părere.
Dacă sunt stricăcioase, cum se comporta la drum lung, in oraș, sau munte - unde e nevoie sa folosești 4x4, consumul (pe internet am văzut ca nu ar avea un consum chiar mare, dar as vrea sa știu de la cineva care chiar are), nu știu. ce v-ar interesa pe voi sa știți când va luați un model de la o marca pe care nu ați mai avut-o.
Un mecanic a zis ca pentru Europa sunt făcute ca un VW, de aia au și prețurile pieselor Ok.
E ciudat ca mi se par a fi cam rare la romani, in comparație Cu alte SUV-uri.