| EmilTraian95 a întrebat:

Caut o masina de familie pentru multe drumuri scurte vreau ceva de preferinta hatckback si un consum foarte mic dar totusi pe benzina, ce imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| Sofer a răspuns:

Opel Astra H 1.4 16v
Consum >> http://www.auto-data.net/ro/?f=showCar&car_id=2347

7 răspunsuri:
| costel_4263 a răspuns:

Salut.recomand; Opel Agila 1.0 60 CP Viva.garantat

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru trafic urban, sau extraurban?
Pentru urban, as recomanda un Logan 1 MCV 1.6 mpi + GPL, insa n-as recomanda-o deloc pentru trafic in afara localitatii, nu e sigura in caz de accident.
Pentru trafic in afara localitatii, un Megane 1.6 cred ca ar fi ok.
Am recomandat doar Renault-uri, pentru ca au motoare reusite, cu consum eficient de combustibil. Se mai zice ca sunt sensibile, dar atat timp cat alimentezi doar din surse sigure, nu ai probleme cu ele.
Sa nu te pacalesti cu motoare de capaitate foarte mica, de multe ori inseamna doar putere insuficienta si consum marit, din cauza sarcinii.
Opel Agila 1.2 ar fi singura "submotorizata" pe care as recomanda-o, am condus mai multe si sunt ok, insa doar pentru urban, in afara localitatii te cam poarta vantul in toate directiile.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Vrei masina de familie sa hatchback? Nu exista hatchback de familie, poate break.
Masinile de familie pe benzina consuma mult (mai ales cand iti pui si familia in ele).

| SouLIce a răspuns:

Seat leon este o masina excelenta

| Florian20405 a răspuns:

Seat Leon ar fi o varianta, dar e destul de mare motoare destul de mari si au consum in jur de 5-6%.Eu detin un toledo benzina si am consumuri extrem de mici.
Daca ai bani, ia-ti o skoda fabia 1.2 tsi sau polo 1.2 tsi.
Bafta!

| FazzaNica a răspuns:

Incearca Ford Fusion este si pe benzina si motorina(2004-benzina,2006-motorina)Este foarte economa.P.S.Succese

| jrranonim96 a răspuns:

Un tico are consumul foarte mic si nu te costa mult intretinerea ei :]