| Vyo0000 a întrebat:

Ce ai face dacă găsești o mașină străină parcată pe locul tău de parcare în ideea că tu parchezi acolo de câțiva ani.
Iar șoferul îți spune ca nu este proprietate privată.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu este locul tau cumparat ci doar parchezi acolo ca asa ai gasit, nu ai ce-i face.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu faci nimic, iti cauti alt loc de parcare, odata ce tu nu ai inchiriat acel loc de la primarie, nu ai nici un drept sa-l revendici.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Este locul tau cumparat sau închiriat de la primărie? Dacă nu de ce zici că e locul tau? E doar un spatiu public și dacă parcarea e permis parchează primul venit.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu ai nimic de facut in situatia asta, domeniul public este al tuturor, iar parcarile publice neconcesionate functioneaza pe metoda "primul venit, primul servit".
Nu mai suferiti de proprietate daca traiti la bloc. Trebuie sa va asumati lipsa spatiului privat, si sa va ganditi bine inainte de a va cumpara masina.
Daca n-ati fi sarantoci cu fite, ati avea parcare privata/curte. Dar deh, voi vreti "full option" fara merit.

Am avut o discutie inteligenta pe tema asta, cu un bosorog vecin. Pe langa ca am parcat "pe locul lui" de ambitie vreo jumatate de an de la discutie, a doua zi i-am trimis politia locala sa-i recite putin legea. N-a mai schitat nici un gest.

| Holiday a răspuns:

Faptul ca parchezi tu acolo de ceva timp nu te face proprietar pe locul respectiv de parcare. Oricine poate parca acolo, iar tu nu ai niciun drept sa faci galagie.

| johnnny123 a răspuns:

În ce sens e "locul tău de parcare"? Plătești pentru el?

| Wolf1988 a răspuns:

Caut alt loc de parcare. Daca nu este parcarea mea de ce sa ma agit.

| GirthD a răspuns:

Ai platit locul ala?

daca nu l-ai platit, o poti lasa acolo si de o suta de ani, nu este locul tau de parcare

doar ca te-ai invatat tu sa o lasi acolo. O poate lasa oricine doreste pe domeniul public