Daca ai fost la volanul celor 3 masini cu usurinta iti vei da seama ca mercedes este de departe cel mai bun, este incomparabil cu bmw, dupa 1990 cand am inceput sa vedem si noi altceva decat traditionala dacia1300 multi dintre noi am fii visat un bmw, dar e clar ca bmw a pierdut de multi ani cursa cu mercedes si acum fiind devansat si de audi, nu isi merita banii
Acum depinde ce iti doresti, daca iti doresti lux si mobilitate alegi mercedes, daca iti doresti viteza si adrenalina BMW, daca iti doresti viteza si confort alegi Audi, eu personal aleg BMW.
Luxul dupa mine e clar ca e mercedes. Dar la motor as spune mai degraba bmw, fiindca are eficient dynamics(adica consum mic la putere maxima)
Koenigsegg CCX Px:X
si exident Mercedes SLR McLaren Pretul de baza este de 455500$ si produce pana la 625 cai putere
Evident visez prea sus... app recent am vazut pe strada un Peugeot 4002; x e bestial; x
Mercedes cred ca este o masina super buna, este o masina de familie, eu am din 1999 un A classe si vreau sa zic ca sunt f multumit de ea, am facut in jur de 450.000 de km cu ea si nu am bagat prea multi bani in ea asa ca va recomand...
Toata lumea se seprie de consum la o masina...depinde ce nr ai la picior daca intelegi ce spun...am condus de toate din ce spui tu si sincer...BMW-ul ramane in top.ai ce vrei confort, siguranta si viteza...sa fim seriosi si sa nu comparam bmw din '80 cu mercedes sau audi din 2008...comparatia se face intre modele si aceiasi ani!
Eu de mica am fost atrasa de "BMW'uri" nu numai ca aspect dar si prin faptul ca sunt masini bune.
Eu as alege un BMW M5 G-POWER HURICANE ca le bate pe pe audi si mercedes liber ca g-power e cel mai rapid sedan din lume
Doarunaltutilizator întreabă: