| TaviTav a întrebat:

Ce alegeti pe timp de "Iulie", masina sau motocicleta(daca aveti)?

6 răspunsuri:
| AlexandraCris a răspuns:

Depinde de felul tău de a fi. Dacă îţi doreşti mai multă "adrenalină" atunci alegi motocicleta. Dacă vrei ceva mai "chill" alegi maşina. Eu aş alege maşina. Depinde de preferinţele fiecăruia.

| vladv26 a răspuns:

Depinde de preferintele tale, eu as alege motocicleta,

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu am mers cu ceva motoare, dar nu prea 'prinde' microbul la mine. Ma tot gandesc ca pe timp de vara ar fi frumos sa am un motor, dar dupa o serie de ganduri in contradictoriu, ajung la concluzia ca tot mai bine e pe 4 roti.
Cum au spus si ceilalti, tine de personalitate. Eu sunt mai fricos, dar totodata si teribilist. Ma sperie ideea sa fiu expus, intr-un trafic unde mi-e frica si cu masina de greselile celorlalti.
In plus, economia pe doua roti versus masina mi se pare un mit. La mersul meu, pe motor cred ca m-as apropia de consumul unei masini, si mi-as agrava si reumatismul. Deci, nu merita.
Mai bine inca o masina, la bani e tot aia big grin

| JohnnyBi a răspuns:

Taxi. joi a intrat un nene in mine cand eram cu motorul si m-a proiectat pe un parbriz. am mana si piciorul stang in ghips. ma plimb intr-o carja. misto sau ce? 50 de zile de robocop

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cineva care are motocicleta clar e pasionat de asa ceva si o va folosi de fiecare data cand are posibilitatea

| Sofer a răspuns:

Mai bine pe 4 roti.