| catalyn315 a întrebat:

Ce amenda iau sau ce se intampla dacă nu mai am frâna de mâna și mă opreste poliția, gen cei de la rar?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ti se anuleaza imediat ITP-ul si masina va fi ridicata atunci pe rampa si luata, nemaifiind utilizabila, pana nu se face reparatia si se trece de RAR.
Amenda este foarte mare, pentru ca lipsa franei pune viata ta si a celor din jur in pericol, deci are grad de periculozitate f mare.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Defectiunile la sistemul de franare se "pedepsesc" cel putin cu retinerea certificatului de inmatriculare, anularea ITP-ului, si va trebui sa mergi la RAR (pe platforma), pentru a trece testele ITP la ei.

| Panamax a răspuns:

Unui prieten i-au luat certificatul de inmatriculare ziua pentru un bec ars.Totul este posibil la noi.

| ruddy a răspuns (pentru Panamax):

Da becul ii vizibil, dar frana de mana nu, tu pui frana de picior.

| MeConstantine a răspuns:

Poate sa îți ia talonul mașinii și sa nu îți mai dea drumul sa circuli. Pe lângă amenda

| Andrewe a răspuns:

Nu patesti nimic ca nu stau sa vetifice chichisuri din astea, aia se uita la chestiile generale, sa nu ai folii necertificate pe fata, alte marimi la jante, lumini mai puternice.frana de mana tine de siguranta si ar trebui sa rezolvi.stiu ca e mai usor sa pui o piatra la roata dar nu va tine intotdeaunahee hee