Personal le-as pune in ordinea Mercedes, Audi, BMW, desi depinde mult si de categorie.
Faptul ca diverse personaje au stricat imaginea acestor marci nu ma face sa imi schimb gusturile.
Mercedes este pentru cei calmi si rafinati, bmw pentru pusti iar audi pentru mosi
Eu am un audi, daca l-as schimba(ceea ce nu prea cred, ca sunt in criza) as alege un mercedes.
Mai eu am audi si nu il as schimba pe nici o alta marca si nici un alt model
In nici un caz mercedes...nu vreau sa fiu confundata cu adrian minuneprefer audi... e mai elegant
Aia care nu iti place tie. Mustaciosulee
Denis are mustataa. Si apr pe picioare si isi poate impletii coditsee \
Deneshh draga :X
cum ii p`acasa
varuku meu inalt
da ma serios. acum m`am uitat la tine cand ai venit oare m`am micit eu? )))))
povestiiiiiim :X :*
Deneshh draga :X
cum ii p`acasa >?
varuku meu inalt
da ma serios. acum m`am uitat la tine cand ai venit oare m`am micit eu? )))))
povestiiiiiim :X :*
Am avut Audi, e buna, dar ce-mi doresc cel mai mult--->>>un Bmw! A avut fratemeu un Bmw si ce sa zic>>>>parca eram un pic invidios.
Bmw e mult mai impunator si este elegant si in acelasi timp si o masina puternica. in nici un caz mercedes iar audi sunt pentru oameni batrani
BMW mi se pare mai agresiv... insa... modelele vechi mai ales seria 8! http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2008/12/850ci-web.jpg nu se mai produc acum... in ro nu am vazut nici una... si in UK sunt cam rare... si scumpe...
Baieti imi place de voi toti care ati zis audi e o masina cu stil :X:X:X multumesc mult si eu am tot un audi o zi buna!
Pff patrishco nu mai am mustata de multa vreme... si stii tu nu toti suntem perfecti ca tine byee
moftuliki întreabă: