| oliver427 a întrebat:

Ce ati alege dintre ford mondeo diesel model 2001-2002 si seat toledo diesel 2001-2002?

15 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Personal prefer Mondeo, nu pentru ca ar fi mai buna sau mai frumoasa, ci pur si simplu pentru ca imi place mai mult.
In privinta vitezei, sa fim seriosi, cine vrea masina de viteza nu opteaza pentru diesel.
Si apropo, varianta 1. 9 TDI de la Toledo ofera 110 cai, putere comparabila cu motorizarea de 2l de la Mondeo, de 116 cai (deci mai mare decat maximul de 100 vehiculat anterior).

| eugem35 a răspuns:

Ford mondeo

| jocnecurat a răspuns:

Seat toledo

| mihaa a răspuns:

Seat toledo

| Spintecatorul a răspuns:

Seat toledo diesel 2001-2002

| Limba a răspuns:

Seat

| oliver427 explică:

Am uitat sa intreb si de ce? pentru ca asa nu ma prea ajuta cu nimic raspunsurile? de ce ii mai buna una ca alta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fordu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti nebuni! frate ford mondeo este peste si la viteza si la motoare si cateodata si la siguranta pe cand seat daca dai de vreo pb te sparge la buzunar... din cate stiu eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ford

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu cred ca vezi prea multe desene animate cu seat ca este mai bun decat mondeo care au motoare de peste 200 de cai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mondeo binenteles

| Volkswagen a răspuns:

Seat Toledo happy big grin

PS: Consuma mai mult Tledo, dar merita

| Volkswagen a răspuns:

Pai daca esti un impatimit al vitezei, mai alegi Toledo, deoarece un Mondeo nu depaseste 100 cai maxim. Toledo se duce pe la 130 CP. Pe langa acestea trebuie sa stii ca toledo are tehnologie mai avansata ca Mondeo. In plus e si mai dragut big grin. Sper ca ti'am fost de ajutor!

| Volkswagen a răspuns:

Depinde, Poti sa umblii putin la motor la Toledo, si primisti 30-40 CP in plus, dar ai dreptate, la diesel nu opteaza nimeni pentru viteza sad

Întrebări similare