| oliver427 a întrebat:

Ce ati alege dintre?: opel astra break, renault laguna break, sau seat toledo berlina. toate diesel si din anul 2001-2002.

23 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Eu as alege Laguna, strict pentru spatiu.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca cel mai indicat ar fi, opel astra break pentru ca necesita o intretinere fara un efort financiar prea mare.

| emoboy a răspuns:

Opel sau Seat. Opel imi pare cea mai buna alegere.

| andrey23 a răspuns:

Astra este o masina foarte buna raportat la pretul ei happy asta as alege-o din cele 3, singurul lucru este ca nu imi place break.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Renault e foarte scumpa la piese, Seatul e destul de... rar. Opelul e cel mai intalnit, cel mai bun, cel mai putin pretentios.
OPEL!

daniela
| daniela a răspuns:

Opel... tin la masini germane par mai serioase

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Opel. Nemtii sunt seriosi si disciplinati, se vede calitatea in tot ce fac. Dar eu as lua o masina doar pentru transport pe distante mai mari, in tara sau poate in Europa. In Bucuresti folosesc bicicleta si transportul in comun, poate un taxi uneori. Urasc traficul si imi pasa de aerul pe care il respir. In Bucuresti sunt pur si simplu prea multe masini.

| daniDeeDee a răspuns:

Opelul.

| zatz a răspuns:

Seat toledobig grin

| uzzi92 a răspuns:

Seat as spune. Dar toti care sunt posesori de opel, spun ca sunt foarte bune, se tin in viraje, consuma putin, si serviceul costa foarte putin.

| Nuuu a răspuns:

Renault laguna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as alege o bicicleta, pentru ca nu vreau sa iau parte la distrugerea planetei ca alti cocalari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bicicleta o sa avem toti peste cativa ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In curand banii aia o sa valoreze cat o hartie igienica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau poti sa iti cumperi o masina electrica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau un vapor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ford focus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Opel astra breack

| ovidius a răspuns:

Cu ochii închişi, Seat Toledo.

| Seline a răspuns:

Opel.

| Ea.e. a răspuns:

Opel astra break

| master_7023 a răspuns:

Seat Toledo e mai buna din punct de vedere calitativa fata de opel. de renault nu mai zic...

| ninu a răspuns:

Seat