6 răspunsuri:
| Solovey a răspuns:

Esti nub? big grin Cum sa compari bucata aia de metal cu Volvo, Volvo e masina, siguranta, Volvo, Mercedes, Honda, sunt masini facute pe rama care rezista foarte bine la lovituri si sunt foarte bune, nu poti compara Opel cu masinile enumerate mai sus respectiv Volvo.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Volvo S60, nu incap discutii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si ce pretentii ai de la masina.

Insignia nu este prea favorabila daca ai de gand sa te fatai mult prin oras prin ea, si asta datorita lungimii ei care dupa cum vezi si tu, nu este de neglijat (4, 8m), in timp ce volvo are putin peste 4, 6m. (Si din cate am citit la insignia exista mici probleme pe partea electrica. Imi zisese un coleg ca uneori mai ramane beculetul de la frana de mana aprins, chit ca nu mai este "activata" frana de mana.)
La capitolul intretinere, volvo o sa aiba pretentii ceva mai mari de la buzunarul tau decat opelul.
Ambele sunt masini solide, euroncap dandu-le amandurora 5 stele ca siguranta.

Dar ca sa fii sigur, mai arunca cate un ochi la review-urile de pe net si parerile posesorilor.

| Anonymousss2345 a răspuns:

Volvo S60 alege.Masina suedeza e masina.O fi mai scumpa cu vreo cateva mii de euro dar e cu mai putini kilometri, e mai de calitate si mult mai rezistenta.

| RB26DETT a răspuns (pentru Anonymousss2345):

V40-ul meu din 97 are 400 000 km si merge mai bine decat un opel cu 100 000 km, deci volvo ala poate avea 300 000 km si opelul 50 000 km ca eu tot volvo as alege laughing) Nu ai cum sa compari o marca standard, low cost cu una premium! Compara tu un LED TV cu un smart tv, poti? laughing

| Anonymousss2345 a răspuns (pentru RB26DETT):

Adevarat! Volvo - cele mai misto masini (mi-ar placea una, dar in Sibiu nu este reprezentanta, si mi-e cam frica de cele cu motoare de Peugeot si Ford :/ )