E46 arata bine dar prefer mai mult subaru BRZ, golf 5 nu pentru ca are tractiune fata
Golf 5 e o masina proasta dar avansata.
e36 e cu 4 generatii mai veche decat o masina de doamne-ajuta.
As alege un e36 de 800e pentru proiect, sau as merge pe jos.
In nici un caz nu as plati 2500e pe un Golf, sau pe un BMW din 1995.
Golf 5 cam prea scump, am vazut anunturi la 4000 euro
Se ieftinesc masinile asta mai scumpe, acum cu 10k iti iei f10 mai chelut.
VW are niste preturi sh nebune. Nu sunt nici pe departe cele mai bune masini, sau cele mai simplu de intretinut.
Chiar mi se pare mai intelept sa cumperi un BMW la mana a doua, decat un VW supraevaluat.
Golf 5 are niste motorizari de plastic: 1.4 16v, 1.6 fsi, tsi-urile pline de probleme, 1.9 lesinat, 2.0 tdi problematic. Caroseria contine tabla de foarte proasta calitate, iar interiorul e o banalitate.
Nu zic ca nu e o masina ok, dar Fiat Punto e o idee mai reusit decat Golf 5, si costa 1500e.
E60 e rea ca masina?
Nu, e chiar ok. Cele cu distribuția în spate sunt costisitoare dacă ajungi sa o schimbi, dar în rest sunt masini bune.
Alea de 163 de cai nu sunt cam puturoase?
Nu, sunt ușoare, fug bine.
163cp nu e o putere mica, mai ales la tracțiune spate. Iarna te cam lasă pe jos la orice zăpadă, în rest sunt mișto. Mici și comode.
Si cam care ar fi cel mai bun pret pentru un e60 din 2005-2006? am vazut multe 4000-6000 euro.
Nu am studiat piața lor, dar la 5000 aș avea pretenția să fie măcar un 2007, cu dotări serioase și motor de generație nouă, cu distribuția în față.
Nu poți da nici 4000e pe unul din 2005, care citește doar cd-uri track, are interiorul negru standard și jante pe 15.
Sau poți, dacă o iei de la primul ei proprietar, și are vreo 170. 000km ori sub, cu service făcut la perfecție.
Golf 5 2.0 tdi ar fi o varianta buna.
BMW e36 nu... Dacă ziceai de e46 e altceva. Un 320d cu soft merge. Dar sa găsești una din astea 2 bine intretinute e destul de greu.
Golf 5 clar, mi se pare mai fiabila, si clar nu ar costa piesele cat ar costa la bmw, si golfu mi se pare o masina mai incapatoare.Si ti-ai putea permite sa bagi piese noi in ea(after market ) decat bmw, opinia mea, evident.
anonim_4396 întreabă: