Te-as sfatui sa optezi pentru un Volkswagen Passat. Consuma putin, arata si bine si este foarte ieftin si usor de intretinut. Cred ca este alegerea cea mai buna. Succes!
In primul rand cele 2 masini nu se pot compara. C-class se compara cu Seria 3 sau cu A4, toate facand parte din clasa premium, pe cand vW-ul il poti compara cu Mondeo, Megane, etc. Daca ai bani de Mercedes atunci nu mai are rost sa raspund. Bafta
Depinde de situatia financiara si daca autovehiculele sunt noi... daca ai situatia financiara foarte buna atunci Mercedes iar daca nu volkswagen, sper ca te-am ajutat
eu sunt pentru mercedes C class. Masina asta are rezistenta pana si in cel mai mic coltisor al ei daca o ingrijesti bine
Acum depinde foarte mult pentru ce iti iei tu masina, daca iti iei pentru imagine si pentru arfe stii f. bine care e raspunsul, daca in schimb vrei sa iti iei o masina"matura", masculina, si care nu striga prin toti porii snobism, atunci clar te-as sfatui la un passat, rapotul calitate pret mult mai ok decat mertzu, cand iti iei o masina gandeste-te ca trebuie sa bagi bani in ea.
anonim_4396 întreabă:
Stanmariusvasile întreabă: