Pai opelu are putere mai mare decat loganu.dar loganu e o masina mai noua si ai unele avantaje iar la opel ai unele dezavantaje pentru ca e veche, funda plz daca te-am ajutat cu ceva.
Pai eu unul as alege Opel daca ar fi dintre astea, si daca nu as alege Volkswagen Golf daca accepti si alte modele pe la aceiasi bani.
Logan 2006 pentru ca este mai nou nu cred ca are facuti in 5 ani peste 80.000 de km cum ar avea astra daca nu si mai mult, la logan nu ai sa iti faci griji daca pleci la un drum mai lung ca o sa ai probleme cu el... eu am o alfa romeo 156 din 2002, merge brici am dat 2800 inmatriculata e masina sport-limuzina acum sa nu crezi ca ii fac reclama dar sunt super multumit de ea. funda?
Intre o masina din 1994 si una din 2006, evident e mai bine sa o alegi pe cea din 2006, indiferent cum s-ar numi ea. In privinta puterii, la mine pe strada cei 82 de cai ai motorului de 1.7 de pe Astra F sunt mai putini decat cei 85 cu care se lauda Loganul. Si in plus calutii Astrei sunt mai obositi...
Niciuna, opelu a vechi de pe vremea buniciilor si iti trece pumnu prin caroserie iar loganul ma abtin
Duhan_Mihai_1989 întreabă: