| benga94 a întrebat:

Ce aveți de auto apărare în mașină?
Ce credeți că e mai eficient, sa nu incepeti că nu va trebuie sau că nu aveți că nu cred mai ales când se întâmplă din ce in ce mai des atacuri asupra mașinilor, deci eu am avut spray paralizant acum a expirat de 1 an l-am aruncat, vreau sa iau altceva dar nu știu ce, aștept părerile voastre!

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pistol cu bile de cauciuc, sau pusca cu bile de cauciuc - exista fara permis port arma. Optez pentru o pusca tactica folosita de militarii americani, lasata la picioarele copilotului pentru orice eventualitate https://images.app.goo.gl/js8hRXZfzKTtHCJ36

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu esti cocos si nu te iei de nimeni nu ai nevoie

| Zuzu1991 a răspuns (pentru suntserios):

Hai sa fim seriosi, si in Romania sunt o tona de nebuni cu, capsa pusa care dau peste tine doar ca le-ai luat fata, indiferent ca a fost fara intentie

eu am un briceag mare, care ocupa spatiu putin si la care am invatat sa il deschid cu o mana si foarte violent (face un zgomot puternic), dupa aia ii zambesti si ii faci semn sa vina, se razgandeste instant si o lasa balta

| suntserios a răspuns (pentru Zuzu1991):

Mna, eu am ales sa nu fiu smardoi. Oricum daca ma iau la bataie in trafic cu unul nu învață nimic.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru suntserios):

Da, asa e

| Catrice a răspuns:

Înveți să te bați.

| mastadont a răspuns:

Eu am o bâtă zdravănă de baseball, pentru mine e destul. Am făcut și vreo 2 ani de karate așa că mă descurc și fără în caz de ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O cheie tubulara mare daca ai, bati cu aia.

| tonyc7 a răspuns:

Oricat ai fi de cuminte, tot e posibil sa vina oricand vreun cocalar la tine, sa-ti deschida portiera si sa-ti f...ta un pumn sau un bocanc in plina figura, asa ca trebuie sa fii pregatit si pentru un astfel de scenariu. Eu as alege cheia tubulara.

| NonZarek a răspuns:

Un spray paralizant, și mai am o lanterna cu electroșoc. E suficient doar sa audă sunetul ei ca și pleacă atacatorul, dacă nu, puțin dacă ii atingi cu ea ii scuturi bine de tot si te lăsă în pace.
Nu prea poți avea în mașină mare lucru ca orice poate fi considerat arma alba sau arma ilegala.
Eventual, dacă îți place și vrei, fa un curs pentru a obține permis pentru pistol airsoft, cu ala te scoți imediat, mai ales ca seamănă cu pistolul cu glont asa ca atacatorul nu se gândește de 2 ori și adios. Însă acolo dacă e nevoie sa îl folosești, pot apărea probleme, trebuie sa îl folosești în condiții extreme când viata ta e pusa în pericol.

Un spray și lanternă cu electroșoc e suficient.

| Valy4567 a răspuns:

Spray cu piper, tomfă, bîtă de baseball, box, telescopică, etc. Sunt multe.