-o casca misto
-un costum de protectie complet (costul e foarte mare insa, unul bun e in jur de 1000 de euro)
-o geaca de motociclist
-niste ghete
-un GPS pe care-l poate atasa aproape de vitezometru
-niste manusi
-sau sa-l astepti romantic intr-o tinuta sexy cu o sticla de sampanie sau vin daca este iubitul tau.
Bună
O cască personalizată, o minimotocicetă care să semene cu a lui, un breloc cu mesaj în care să scrie ceva legat de condus, geci de piele, o invitație la un eveniment moto.
Pune-te in locul lui si intreaba-te ce ai vrea. Poate o casca (de motocicleta) )
Sau o motocicleta la propriu... )
Cred ca gestul conteaza, dar daca vrei sa faci un cadou frumos poti sa ii iei ceva care i se potriveste si, si-ar dori
În niciun caz nu te gândi la cască, cizme, costum, mănuși sau articole de genul ăsta. O machetă ar fi ok, un gps sau suport de ghidon pentru gps/telefon, ceas în formă de motocicletă, ceva personalizat gen tricou sau un poster uriaș cu fotografii. Na, oricum dacă e motociclist asta nu înseamnă că trebuie să -i cumperi neapărat cadouri cu tematică în domeniu. Eu ți-am spus cam ce cadouri am primit eu și care mi-au fost utile și mi-au plăcut