| Bariel a întrebat:

Ce categorie imi trebuie pentru a conduce propriul elicopter? Nu vreau sa-l folosesc in oras ci la tara, daca ma prinde politia il poate confisca? (Nu ma refer la, handmadeuri, ci la elicopter pe bune)

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Helicopterul pe bune, trebuie mai întâi să îl ai pe bune. Brevet de pilot de helicopter pe bune,

| Bariel explică (pentru sadrian46):

M am gandit sa mi achizitionez unul cu timpul, intotdeauna mi am dorit sa zbor. Ar fi o idee deltaplanul caci sunt dintr un loc muntos, dar nu vreau sa mi rup picioarele la aterizare happy

| sadrian46 a răspuns (pentru Bariel):

Se numește jetcopter, vezi cât costă. Cu deltaplanul se poate, tot dacă urmezi un curs.

| Iuli122122 a răspuns:

„Salut, esti interesat sa imi oferi.„." Glumesc, nu sunt genul. Ok. Deci ca ideee si eu am un om in sat care are elicopter. Si are pe bune.
Ca idee trebuie sa faci scoala de piloti de elicopter, adica PPL unde primesti licenta de pilot privat.
Asa ai acces la decolaj, unde poti cere si permisiunea de aterizare in aeroport, etc...

Cursurile de pilotaj nu sunt free, dar presupun ca daca ai bani de elicopter, ai si de cursuri laughing