Dupa polish stiu ca se da de obicei ceara solida din carnauba, dar asta e varianta low cost pe care o fac samsarii, genul asta de ceara se duce la cateva spalari de masina, nu toti dezvaluie chestia asta ca sa iti ia banii, ma refer la cei care fac detailing.
Ceva bun dar care nu e ieftin e protectia ceramica sau nanoprotectia, in functie de producator si calitate poate rezista pe masina si 5 ani de zile cu conditia sa respecti niste pasi.
Recomand protectie ceramica profesionala si aplicata de catre un profesionist, asta pentru ca sunt si aici diferite tipuri unele le poti aplica singur altele sunt mai complicat de aplicat si necesita experienta.
Eu am ales sa fac pachet complet la un detailer profesional : decotaminare, polish, corectie si pui mei la final o protectie ceramica scumputa, cred ca am lasat la final 1100 lei dar a meritat, dupa 2 ani de zile masina inca are luciu si protectia pe ea.
Aveam nevoie de răspuns pentru că urmează să fac un polish mașinii și nu știu ce ceară să cumpăr,
E exact cum spuneam!
Raul112009955 întreabă: