Carioci sau acuarele. Hai sa fim seriosi. Eu sunt vopsitor, cu asta ma ocup, iar asta e o intrebare idioata. "Alegi" ce culoare e inscrisa in talon, si o nuanta cat mai potrivita formei si marimii masinii. Verde aprins perlat poate fi superb pe o masina mica, in 2 usi cu geamuri fumurii, dar pe un break ar arata penibil. Daca e vorba de masini noi, prefer culoarea cea mai eleganta, asortata cu interiorul. Ma feresc de galben-taxi, de negru la masinile fara aer conditionat, si de alb la masinile vechi.
Cumpar masinile numai de culoare rosie, uneori prefer culoarea argintie, dar mai rar.
Alba are cea mai buna vizibilitate, chiar si pe ceata, desi nu s-ar zice, eu dupa asta am ales. Cele rosii se pare ca sunt cel mai putin implicate in accidente, se pare ca e o reactie involuntara a celor care vad rosul, le sporeste atentia in preajma lor. Cele mai periculoase culori sunt griurile si negrul, la drum lung se observa doar cand te apropii destul de mult de ele, altfel sunt una cu soseaua. Cele galbene sunt iar foarte vizibile, in special pe ceata dar acum, cu obligatia ca taxiurile sa fie galbene, mai putini isi iau masina galbena. Daca nu stii ce culoare sa alegi incearca sa faci un drum in afara orasului intr-o masina si uita-te la masinile intalnite in drum sa le vezi cum arata la drum, dupa mine conteaza mai putin sa fie in "tendintele sezonului" si foarte mult sti asigura protectie si siguranta, chiar si prin culoare. Altfel mi-ar placea mult un roz traznit
Pai...nu stiu, depinde de masinuta nu cred ca daca a-si zice o culoare s-ar potrivi cu toate masinile, dar eu optez pentru 2 culori, alb-albastru, rosu-negru, galben-albastru.
Albul mi se pare cea mai interesanta culoare( care de fapt e non-culoare) pe o masina.