Am un vw passatdin 2007 si sunt foarte multumit de ea am avut un accident frontal cu un polo iar masina mea a fost dpar putin zgariata pe cand la polo 3000 de euro au costat reparatile.
Salut~Momentam nu am carnet insa tata are un Ford Mondeo MK1 din 1995 1. 6 si 16V, iar in afara de o problema la motor(nu prea se alimneteaza cum trebuie si inca nu am descoperit cauza) nu a avut absolut nimic si are 350 000 km la bord.Asa ca batranica se tine bine.cat o mai putea
Valvula E/R care e situata la motor e un conduct de aer, filtrul de la teava d esapament l-am curatat, si convergenta, a fost aliniate rotile. Un opel vectra anul 2004 acestea au fost probleme recente, poate rezista un timp pana face hop din nou.
Defectiuni la masina nu prea am avut pentru ca tot timpul sunt atent si efectuez verificari periodice pentru a preîntampina anumite surprize ce pot interveni in trafic. De curand am pregatit masina pentru sezonul rece, am inlocuit antigelul, lichidul de la instalatia de spalare a parbrizului si am montat cauciucurile de iarna.
Un alternator, un rulment, ungiul de convergenta dereglat, releu regulator, focus 2001
Bună.
Până acum nu am avut probleme cu maşina, o am în garanţie.
Nu m-a supărat până în acest moment.
Pa, pa.