| Didutza30 a întrebat:

Ce e cu preschimbare permisului auto in 2013 este neaparata nevoie? Chiar daca nu ti-a expirat sau altceva? FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Deci mie acum imi vine noul permis cu subcategoriile BE, CE si DE asta inseamnand ca dupa 19 ianuarie trebuie sa fac examen medical si sa dau iar o taxa pentru noul permis? Dao in colo de treaba, poate mie mi-l da asa cum trebuie si din cate am vazut noul regulament prevede 5 ani pentru subcategoriile C, CE - D, DE, C1 - C1E si D1 - D1E. La B ramane 10 ani conform legislatiei din 2013.

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Nu, din 19 ianuarie trebuie fişe medicală obligtorie şi se scurtează la 5 ani valabilitatea.

| SSophie a răspuns (pentru mgtow):

Nu trebuie sa-ti mai faci nicio fisa medicala pentru ca deja ai obtinut permisul si l-ai luat pana cand sa intre legea in vigoare...Deci poti sta linistit!

| mgtow a răspuns (pentru onasis1961):

Deci mie acum imi vine noul permis cu subcategoriile BE, CE si DE asta inseamnand ca dupa 19 ianuarie trebuie sa fac examen medical si sa dau iar o taxa pentru noul permis? Dao in colo de treaba, poate mie mi-l da asa cum trebuie si din cate am vazut noul regulament prevede 5 ani pentru subcategoriile C, CE - D, DE, C1 - C1E si D1 - D1E. La B ramane 10 ani conform legislatiei din 2013.

| EddiWeed a răspuns:

Nu trebuie sa iti schimbi permisul daca inca nu a expirat.acum multa lume il schimba pentru a scapa de vitiza medicala care cred ca o sa devina obligatorie

| psihopatik a răspuns:

Lumea il schimba pentru a evita noua legislatie care ii obliga sa isi faca teste medicale la reinnoirea permiselor dupa martie 2013, nu este nimeni obligat sa il schimbe daca nu ii expira

| PushOn a răspuns:

Nu este!