| renel a întrebat:

Ce este in neregula cu farurile din spate ale masinii mele?! Nu se mai aprind deloc, sub nicio forma, si nu stiu ce sa le mai fac. M-am uitat la sigurante si la filament, par ok toate!

Răspuns Câştigător
| georgesur a răspuns:

Presupunind ca becurile de la lampile spate sunt bune!
1-aprinde luminile din bord
2-verifica cu un multimetru(voltmetru) daca la stopuri ajunge tensiune(masuratoare pe scala 15-25V cc intre "papucul"firului de + si "masa"/ceva metalic din caroserie)
Daca nu ajunge tensiune trebuie sa verifici cablajul(firele) din bord pina la stopuri(inclusiv sigurantele).
Daca ajunge tensiune, atunci defectiunea este in corpul lampii spate [pb iti lipseste "masa"(asa se cheama traseul de minus)].
De obicei astfel de def. se produc datorita intreruperii "circuitului de masa" (oxidari, vopsiri prin zona, papuci oxidati sau rupti, etc). Succes!

9 răspunsuri:
| Mo a răspuns:

Cred ca stiu ce trebuie sa faci! CUMPARATI O MASINA NOUA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa schimbi farul poate totusi e de la el...chiar daca filamentul pare in regula

cristian
| cristian a răspuns:

Verifica sigurantele si becurile cu un multimetru(Tester).
Daca nu ai asa ceva poti folosi si metoda inlocuirii lor. Daca nici asa nu reusesti cu siguranta ai nevoie de un electrician auto.Pa cuvant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In spate nu ai faruri. Verifica becurile sa nu fie arse. Verifica sa fie curent la contacte (foloseste un voltmetru, si conditiie ca si cum ar trebui sa fie aprinse).
Daca nu reusesti cauta un electrician.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt 3 posibilitati, becuri arese, lipsa masa, sau fir intrerupt

eileen
| eileen a răspuns:

Iti recomand sa mergi la un service care tester.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masina nu are faruri in spate are triple semnalizare pozitie stop frina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masina nu are faruri in spate

| sorin a răspuns:

Daca zici ca te ai uitat la sigurante si nu e problema de acolo atunci uitate la firele du deasupra pedalelor vezi ca sunt dese fire pe acolo si gasesti acolo problema pentru stopurile tale