| Shoker a întrebat:

Ce husa exterioara sa imi iau la un golf 4? Sunt la Lidl si au mai multe dimensiuni si nu vreau nici sa fie prea mica nici sa atarne pe ea. Sunt variantele M: 432X165X120 Sau L:480X175X120.
Deasemenea sunt 2 modele de becuri de rezerva, cum mi-as putea da seama care din ele este compatibila cu golf 4? Dau funda! Merci!

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu am avut la Dacia 1300 o husa L, si venea la fix. Nu mai am eticheta, sa-ti zic dimensiunile.
Oricum, Golf 4 break e mai scurt decat Dacia 1300 (am constatat asta cand abia mi-a incaput Dacia in garajul unui prieten cu Golf 4 break + carlig de remorcare), deci cred ca L-ul e suficient, daca ai break. Daca ai varianta scurta, ia M-ul.
Daca vorbim de aceeasi husa la 39.90 lei pe care am luat-o eu din Penny, gri simpla, nu merita sa o cumperi. A mea dupa un an s-a facut praf, plesnea si cand batea vantul si se umfla.
Husele adevarate au captuseala pe interior, si costa de la 100 de lei in sus, dar te si tin o viata. Astea din nailon te tin pana la primul inghet, apoi ai sa le maturi de pe langa masina.

0 răspunsuri: