| ElenaMariaIonutNatalia a întrebat:

Ce inseamna clasa 6 la masini data de la rar? Ce euro are un vw t5 model 2001 dar fabricat in 2004 cu 7+1 locuri? Ce taxa ar trebui sa platesc ...stie cineva? daca da va rog sa imi dati raspuns ca sunt fata si nu prea ma pricep... ☺

9 răspunsuri:
| Pardelian a răspuns:

Clasa 6 inseamna euro 6. In schimb cu taxa nu te pot ajuta pentru ca nu mi-ai spus capacitatea cilindrica. Masina presupun ca este euro 3. Daca e motor 1.9 diesel taxa ar fi 1500 euro pentru euro 3.

| Gafiuc_Emanuiel_Cristian_1978 a răspuns (pentru Pardelian):

Cum poti sa dai un raspuns atat de tampit? Cum sa fie clasa 6 euro 6? asa pentru tine sa nu mai dai raspunsuri aiurea Clasa 6 - autovehicule cu cel puţin 4 roţi destinate transportului de persoane care au, în
afara locului conducătorului, cel mult 8 locuri pe scaune.

| Ilie_Carla_1967 a răspuns (pentru Gafiuc_Emanuiel_Cristian_1978):

Detin un Ford Mondeo 2014 clasificat de RAR in clasa 6. Cu sigurnta nu are 8+1 locuri. Nu mai vorbiti prostii!

| ElenaMariaIonutNatalia explică:

Are motor de 2461 adica 2500 cred ca... am dat pe el 4300 de euro dar are dotari ful adica are serocou tot ii electric pe el si are si navigator asa ii ok... dar il am de la un prieten si ii pe firma si as vrea sa mi-l trec pe mine ca sa stiu ca ii a mea si gata... si mi-a zis ca taxa ii recuperata dar nu mi so parut scump ca m.am uitat si pe mobile.de si autoscout24.de pe site-uri din Germania si ar fi cam la fel pretul ca sa nu mai punem cheltuielile si astea si tot acolo ajungi...

| Gafiuc_Emanuiel_Cristian_1978 a răspuns:

Clasa 6 - autovehicule cu cel puţin 4 roţi destinate transportului de persoane care au, în

| Ilie_Carla_1967 a răspuns:

Detin un Ford Mondeo mk4 2014 clasificat in clasa 6 la ITP, cu siguranta nu are 8 locuri in afara locului conducatorului auto. Nu mai duceti in eroare.

| Gafiuc_Emanuiel_Cristian_1978 a răspuns:

Chiar nu vreau sa ma cobor la mintea dumneavoastra, nu vorbesc prostii, eu am cautat pe net la lege exact ce inseamna clasa 6, asa ca inainte de afirmatii cautati pe net ce inseamna si nu la comentarii ci la lege, de asta avem mintea asta de 2 lei ca ne luam dupa altii in loc sa cautam noi in lege

| Rusu_Catalin_1989 a răspuns:

Clasa 6 - autovehicule cu cel puţin 4 roţi destinate transportului de persoane care au, în

| Vlad_Nicoleta_1963 a răspuns:

Ce inseamna clasa 6 la autovehicule data de RAR?