| Geaninapink99 a întrebat:

Ce înseamnă daca masina tremură toata si arata cele doua semne de exclamare in bord? Plus fumul negru ce iese si pedala de ambreiaj care e foarte moale?

12 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Ce marca?

| Simpatic a răspuns:

Sunt lucruri diferite din simptomele ce le-ai descris,oricum aici doar ne putem da cu parerea precum la categoria sanatate.
Fumul negru poate indica probleme la sistemul de alimentare.
Tremuratul masinii poate sa fie de la VOLANT sau volanta cum o numim mai toti soferii gresit,adica volantul e praf, necesita schimbare si cu ocazia aceasta schimbi si kitul ambreiaj, ca e mai corect asa. Tot cu tremuratul poate sa fie vinovata o planetara defecta sau suportii de la motor.
Si eu tot din auzite vorbescwinking
Martorii cu semnul exclamarii nu pot fi decat unul cu semnul exclamarii si altul de alta natura, tu i-ai descris la fel, acesti martori intaresc ideea de a merge in service cu masina.
Are multe bube masina ta si necesita verificare si reparatie neaparat!
Nu inseamna ca are exact ce am scris eu doar am dat o parere, de restul ar trebui sa se ocupe mecanicul/mecanicii.
Alege un service cu tot ce trebuie si pregateste-te de o mica investitie.
Daca te incalzeste cu ceva si la masinile noi bagi banuti fie ca se numeste Casco, RCA sau revizii la reprezentanta, deci vrem nu vrem si cu masinile noi si cu cele second hand sau ten-hand cum sunt majoritatea din tara (mana a zece-a) tot ai de bagat bani.Dar nu stiu cat te incalzeste asta.

| Geaninapink99 explică (pentru Simpatic):

Nu e am mea oricum. Am pus intrebarea pentru ca voiam sa vada si persoana care o are..ca toti gandim la fel si ca e o rabla de mașină. Nu vrea nicicum sa isi cumpere alta.
Mersi oricum

| Simpatic a răspuns (pentru Geaninapink99):

Ai procedat foarte bine, fa-o de ras
pai o poate da la casat si primeste un voucher de 6500 de lei parca era in trecut (pentru masini hibride noi si full electrice este mai mare voucherul!), reducere cu care poti sa iti cumperi o masina noua
mai nou mi se pare ca si societatile (dealeri autorizati) care vand in regim second hand masini accepta vouchere tichet rabla, nu-s foarte foarte sigur dar nu vad de ce nu ar accepta sau avea implementate solutii de genul acesta societatile mari.

| sierra1 a răspuns:

"Ce înseamnă daca masina..."

din ce zici tu, e dusă

| Geaninapink99 explică (pentru sierra1):

Pai eu asta incerc sa le explic. Nu e a mea
Dar voiam si parerea altora
Sa vada chiorii astia 2 ca e o rabla 100%
Si nu merita nici 10 lei

| sierra1 a răspuns (pentru Geaninapink99):

Like!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Care semne de exclamare? Ai schimbat uleiul la timp? Cind i-ai facut ultima revizie?

| Bizon95 a răspuns:

Ca o sa ia foc, daca mergi cu ea pe strada
cred sincer ca cel putin ambreiajul e blocat si motorul il freaca si nu reuseste sa il miste, foarte posibil ca intreaga cutie de viteze sa fie blocata

iar eu imi dau seama de asta cu toate ca nu ma pricep la masini... DELOC

eu personal NU as merge cu ea nici pana la service, ci as tracta-o... MACAR (de preferat sa fie ridicata cu masina capabila de a transporta masini, nu stiu cum ii zice)

| Sonia822 a răspuns:

Ca n-ai ce cauta la volan

| Geaninapink99 explică (pentru Sonia822):

Frate. Nu e a mea. Eu doar am pus o intrebare pentru alt cineva.

| GicaGigekGica a răspuns:

Inseamna ca e cazan