Sa fie in 3 usi, design sport, benzina sau full electric autonomie 500km minim. Din pacate multe vin in 5 usi si nu ma incanta, partea buna e ca exista in uk masini gen bmw seria 4 din 2018 la pret de 15000 lire de ex sau iese noul toyota gr86 in 2-3 ani scade la 20.000 lire si va avea 10 000km la bord. Renteaza inscrisul in BG dupa se poate inscrie in RO cu usurinta. Europa are preturi iesite din comun bataie de joc, nu conteaza ca e volan pe dreapta un sofer constient stie sa conduca oriunde in lume.
Garantia si siguranta ca masina nu are probleme ascunse. Cred ca e mai mult decat suficient.
Daca este noua nu bagi bani in ea decat peste ceva ani,comparativ cu una folosita,care ar putea sa iti manince zilele
Cand este noua ai si garantie de la fabricant, una folosita nu stii ce cumperi.
Bine ca si diferenta de pret este f mare, eu as lua una folosita dar cu km putini, cauta una accidentata, dar nu din RO deci accidentata cu km putini si sa o repari tu si aia merita.
1. Timp de 5 ani cheltui cu una veche cat costa una noua.
2. Nu-mi place sa folosesc lucruri vechi.
Strict subiectiv: Nu-mi place să dețin ceva uzat de altul la modul general, am garanția că nu a mai fost lovită sau condusă ani de zile într-o manieră dăunătoare mașinii care scurtează durata de viață a motorului, îmi plac lucrurile noi, pentru garanție, pentru satisfacția personală că am reușit să fac obțin ceva ce nu toată lumea reușește.
Garantia ca nu se va strica des, in primul rand!
Si apoi, aspectul ei lucios, prin care se vede ca e noua, eleganta.
Un Logan nou ultimul tip, de exemplu, e de o mie de ori mai elegant (poate chiar si mai scump) decat un fitos BMW second-hand.
Eu am preferat sa cumpar o masina nou mai exact o kia ceed care imi da 7 ani garantie deci practic 7 ani de zile doar benzina am sa bag in ea. Gandeste-te ca daca cumperi o masina sh poate sa pice orice la ea distributie, ambreaj, filtru de particule daca e diesel si multe altele care o sa te coste o avere. Cand iei o masina sh mai ales daca e bmw pentru siguranta ta trebuie sa ii schimbi distributia ca daca te lasa in mers iti face praf blocul motor iar doar aia te duce undeva la 2000 de euro.
Concluzia e ca daca iti iei o masina sh o sa bagi in jur de 2000-2500 de euro pe an in ea.
Banii, in primul rand.
Gandeste-te ca aproximativ cu aceeasi bani cu care ti-ai cumpara un Logan nou, iti poti cumpara un Volkswagen la mana a2-a si este o masina mult mai buna din punctul meu de vedere.
Cristian2003 întreabă:
anonim_4396 întreabă: