Se spune ca ar intra in vigoare mai devreme de 2013 si ca ar fi mai "blanda" decat cea care a fost pana acum.
Insa uite un citat dintr-o stire, poate te ajuta:
"Taxa auto va fi reintrodusă din toamna acestui an, susţine ministrul Mediului, Rovana Plumb. Ea a precizat că valoarea acesteia va fi mai redusă, urmând să fie calculată numai în funcţie de tipul de emisii. „Probabil că la începutul lunii septembrie vom veni cu poziţia oficială a Guvernului României în ceea ce priveşte taxa de primă înmatriculare. Cu siguranţă, poziţia mea este de a reduce nivelul taxei de primă înmatriculare", a declarat Rovana Plumb la The Money Channel. „În nici un caz nu se va mai face nici un fel de discriminare între maşinile noi şi maşinile second-hand, ci pur şi simplu se va lua în calcul efectiv tipul de emisii", a spus ministrul Mediului".
Cam asta e.
O zi buna!
Deocamdata sunt doar discutii, Din cate am inteles se va baga la inpozit, sunt dorar discutii.
Nu se merita deaorece masinile de afara sunt cu 300 maxim 500 euro mai ieftine ca in tara. Acum 1 luna a luat varul meu un golf 4 de aici din Romania cu 3250 si in afara acelasi golf cu 2900.
Skrayf întreabă: