Am un Opel vechi, am o slabiciune pentru Audi, dar cred ca cea mai buna masina ramane Mercedes. Asta luand in considerare strict masinile de serie mare.
Pacat ca la noi fiecare marca si-a gasit un segment total diferit de cel caruia producatorul i se adreseaza, fiind greu sa disociezi o masina de clasa de fitele unui cocalar.
Am un peugeot 207. cei care nu stiu modelul sa caute pe internet poze cu ea.masina e de vanzare are 20000 km, din 2007, 1.4 pe benzina 90cp 16 valve, rosie cu tapiterie rosu-negru, dotare model trendy 8600 euro negociabil
Emil cand o sa fii si tu "inginer" o sa iti permiti un A4, pana atunci te invit eu la o plimbare cu bicilata
Eu am un Seat ibiza, sunt multumita de el, este usor manevrabil, ma pot strecuta printre masini, ce este drept nu ca Bro, dar acceptabil
Eu am avut vw polo si am fost multumita dar acum am un audi tt si sunt mai mult de multumita
NU avem! O sa cumparam un Ford Taunus Coupe cand avem bani ( model din 1967 din cate retin... ) In afara de Ford, ar fi: Chrysler, Audi, BMW, Skoda, Toyota, Mitsubishi... cam in ordinea asta!
Eu momentam am un volvo c70 decapotabil dar vreau sa-mi iau un bmw 330xd... Vi se pare o masina buna?
Ford Fusion - normal ca sunt si eu f multumit de masina mea, dar daca ma intrebi as vrea un BMW serie 7 sau un X6
Eu am Nissan Altima si sunt multumita ca merge bine (masina e noua). Va recomand si voua una.
As zice bmw.am avut un bmw Z4, X5, iar acu am un M6.masini foarte bune.parerea mea
anonim_4396 întreabă: