| DandG2304 a întrebat:

Ce marca de masina preferati? De ce?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In sfarsit o intrebare pusa cum trebuie.
Prefer Opel, pentru ca e preferatul meu laughing
Are motoare bune sub licenta, dezvoltate de mai multi producatori (Isuzu, Fiat, BMW, PSA, etc), suspensiile si directiile au fost dintotdeauna placute, problemele de fiabilitate sunt izolate, pretul de achizitie este foarte mic.
Am avut mai multe masini, dar m-am intors mereu la Opel Vectra. Sunt la a 3-a deja, toate au fost cumparate ieftin, intretinute simplu, niciuna nu a avut defectiuni grave/scumpe.
Am avut si Opel Astra, sunt foarte dragute si alea, dar Vectra e altceva, mai ales dpdv al confortului.

Imi plac insa mai multe marci, Ford Focus m-a marcat placut, pentru calitatea interiorului si suspensia foarte buna, Mercedes este si el pe lista mea, BMW are ceva al lui fata de toate celelalte marci, dar pana si marcile mai putin importante, precum Kia sau Mitsubishi, pot fi masini foarte bune.

Ce nu imi place in general este grupul VAG, masinile lor sunt de umplutura, nu prea s-au orientat spre confort/placerea de a conduce, si nici la fiabilitate nu au intrat in nici un top, poate doar in top liste de asteptare la service. Lucrez cu ele de dinainte de a obtine permisul, sunt doar niste tigai de mers la cumparaturi. Am si avut, le-am injurat mai mult decat pe Dacia 1310.

| DandG2304 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Imi place ca ai venit cu argumente si nu ai spus doar o marca, ca sa fie. Personal prefer Audi, dar doar pentru aspect. Prefer sa o dau in extrema unde culoarea la masina / marca face diferenta intre achizitii, indiferent de ceea ce este sub capota, etc. Multumesc!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru DandG2304):

Pana la urma, asta conteaza cel mai mult, chiar si pentru mine: sa imi placa sa o deblochez, sa ma urc in ea si sa plec unde am treaba.
Indiferent ca mananca bani sau nu, indiferent ca e Dacia sau Porsche.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ca german as prefera Volkswagen = mașina poporului german

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

Motor Volkswagen are si Skoda.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mercedes.
Pentru ca se respecta zicala, exista Mercedes si masini

| DandG2304 explică (pentru suntserios):

Nu cunosc zicala, sincer.

| ReddY25 a răspuns:

Audi,pentru că sunt ce trebuie

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ca roman, prefer Dacia happy
Daca-ar face un model care se impatureste si incape in buzunar sau poseta, m-as pune pe lista de asteptare laughing
Pana atunci, las masina in parcare si ma deplasez cu transportul in comun sa ma plimb prin oras.

| simplaexistenta a răspuns:

Piedi

| recedaniel1 a răspuns:

Oper

Întrebări similare