anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce masina ar fi buna pentru cineva fara familie si cu un venit lunar de aprox 3800 ron? Mentionez ca doresc automata si traiesc intr.un oras aglomerat cu parcari destul de limitate. Km anuali max 12000.
Euro 5 sau 6

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde si ce vrei de la masina. La venitul tau, poti avea pretentii de la o masina, sa nu fie Prius. Sau ai putea fi tocmai tipul intelectual, pasionat de tehnologie, care sa mearga cu o hibrida cu placere, cu gandul la viitor.
Eu sunt un cocalar pe langa tipul asta inteligent, probabil as avea un hatchback potent (o Astra 1.4T, de exemplu), sau un Mercedes clasa C.
In zonele cu parcari limitate, nu rezolvi nimic nici cu masina mica, ai nevoie de acelasi spatiu, ca unghiurile de bracaj sunt uneori chiar mai largi la supozitoare, decat la masinile lungi.

| Hammurabi a răspuns:

Toyota Prius.
Excelenta în oraș, consum extrem de mic, foarte puțin poluantă, ieftin de întreținut, transmisie automata.

| uncetatean123 a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu vreau cvt

| Hammurabi a răspuns (pentru uncetatean123):

De ce? Eu am mers cu un Prius vreo jumătate de an și nu mi s-a părut că cutia cvt e mai proastă decât quadradrive-ul pe care îl am pe Grand Cherokee.

| JackR a răspuns:

Oras aglomerat, parcari putine, 100 km/luna in medie, un singur loc... de ce iti trebuie masina?! Un hoverboard este solutia ideala pentru tine!

| uncetatean123 a răspuns (pentru JackR):

Mai am si prietena..mai merg si la munte..nu singur

| FakeJoker a răspuns:

Chiar daca sunt parcari limitate, o masina mica nu te va ajuta iti zic eu, uita-te dupa un sedan popular sau ceva caravan de familie (touran, sharan).

| uncetatean123 a răspuns (pentru FakeJoker):

Ultima varianta cred ca ar fi un touran sau sharan sau orice gen de masina.