Ceau. Dacia Sandero eu cred ca este o masina fiabila, ieftina si usor de intretinut.
Dacia sandero usor de intretinut? domnule galileo...eu inteleg ca sunteti patriot si vreti sa incurajati consumul de produse romanesti, dar aici nu cred ca este cazul... te anunt ca atat sandero cat si loganul are piese de schimb mai scumpe decat daewoo nubira 3 (pentru necunoscatori este acelasi model cu chevrolet lacetti! doar numele difera, dupa ce a fost cumparat daewoo)...si iti garantez eu ca nu se compara ca masini... un prieten are aceasta masina. a suferit 3 accidente majore cu ea, si inca merge struna... iar sandero ca siguranta, este praf...asta iti poate confirma oricine...si ca sa iti raspund la intrebare totusi, iti recomand opel astra, daca se poate diesel...masina mica, consum redus, costuri de intretinere reduse (pentru ca sunt rare! )...bafta!
Un Matiz sau Tico consuma putin si sunt elegante, te poti strecura mai usor in trafic si in parcare/acum depinde si de gustul tau/cam ce masina preferati...
Plaja e destul de restransa, in general la banii astia gasesti doar masini din clasa mica, facute pe economie.
Eu m-as orienta spre o masina mai marisoara, ceva gen Skoda Fabia sau Dacia Sandero, cu motorizare pe benzina. Dieselul renteaza doar pentru cei care au o sursa alternativa de motorina si pentru cei care parcurg min.30.000 km anual.
Nu cred te vei incadra la Nubira 3 sau la un Opel Astra, iar cand te referi la costuri de intretinere pentru o masina noua te intereseaza de fapt costul si intervalul reviziilor. Pentru perioada post garantie este mai bine sa iei in calcul doar cat de usor vei gasi un cumparator si cat va pierde din valoare
Matiz este o masina de dama te poti strecura usor cu ea este usor de condus. Am o nepoata in Italia a cumparat un Matiz pentru a face naveta la serviciu, este incepatoare in condus, il are de 1 an si nu a avut nici o problema majora cu el. Este foarte multumita de aceasta masina Are un consum mic de combustibil.
Opel Astra classic. 8000 cu TVA si prima de casare. Mai mult decat buna masina. Si nu se compara cu Sandero sau Logan. Nu e ca un matiz de mica dar nici ca un Logan de mare.