Bemveu 316 pisicuta, pentru ca merg manelele tare an el si compini multe pizd3 daca ai masina asta plus ca ma face sa port tricou roz. Lumea sune ca as homosexual de cand am masina asta.
Dupa 7 ani de soferie, mai multi de service si multe masini conduse/detinute, urmatoarea vreau sa o iau tinand cont in principal de aspect. Ma pis pe meserie, mai exact. Vreau un cazan de fite.
In prezent am un Opel Vectra diesel. L-am cumparat pentru ca aveam nevoie de o masina mai fiabila, care sa ma serveasca oriunde, si am avut una la fel mai demult, deci stiam ce cumpar.
Passat 2002 AVB, am luat-o pentru ca desii este o masina modesta, este dotata, comfortabila si frumoasa. Iti ofera un feeling premium desii masina nu este foarte scumpa. Din tot ce auzisem de la prieteni, ce am vazut pe forumuri etc, am vazut ca passaturile dupa 2005 au motoare nu tocmai fiabile, nu stiu nu ma pricep. Tocmai din acest motiv(si oricum nu imi permit un passat b6 sau b7)am facut aceasta alegere.
Imi place si golf 7, dar din nou, nu mi-as putea permite.
In momentul de fata am un A4 B7, alegerea a fost mai mult pe moment. Imi vandusem masina personala, pusesem ochii pe o alta masina A4 B6 foarte frumoasa, mai scumpa decat pretul pietei, vorbisem cu vanzatorul, dar am mai sunat pe o persoana de la care am mai luat masini, si intamplarea face ca avea aceasta masina, A4 B7, pretul a fost tentant, am mers, am vazut, mi-a placut, arata foarte bine, era foarte dotata, si aia a fost.
Cat despre cealalta intrebare, e greu de spus, sunt multe modele pe care le-as vrea, dar in ultimul timp mi s-a pus pata pe un A5, acum, ramane de vazut, cat de repede o sa ma despart de actuala.
Pentru inceput o sa imi iau un opel astra ca e mai ieftin la piese pana o sa prind experienta la condus.
Conduc un audi a 4 din 2010. Nu am ales-o eu a fost a mamei până sa iau eu permisul după care ea a fost nevoită să-și ia alta
Eu mi-am dorit că și prima mea mașina sa fie un golf 4 dar din păcate după ce l-am luat am constatat că îmi mănâncă ulei...Dar că mașina e belea