Nu am modificat nimic la bmw ul meu 120...este negru si are toate dotarile... full option
Skoda superb... full options ...nu am nevoie de modificari... masina e minunata asa cum e...
Mitsubishi outlander. Inca e noua. Nu i-am adus nici o inbunatatire. Decat i-am adaugat un porbagaj deasupra.
Eu personal nu am masina are tata o dacie dar nu ii aduc nici o modificare pentru ca nu are rost. Oricum daca te gandesti sa ii faci o modificare la masina cea ma buna este sa ii tragi o vopsea perlata niste jenti negre sau de culoare inchisa ca sa nu iti sara in ochi. geamuri fumurii si cam atat la aspect. Pe urma daca vrei performanta pune o bara de rigidizare pe fata si pe spate schimba evacuarea fa un cip tuning eventual schimba si injectoarele pe unele de presiune mare si schimba supapele cu unele de titan pune un turbo sau compresor pe ea si ai sa vezi ca o sa fii multumit de masina. Nu pune pe ea trililele si alte chestii daca vrei sa ii faci tuning fa in asa fel incat sa nu sara in evidenta cu muzica sau cu ceva extravagant sa treaca prin trafic cat mai neobservata si atunci cand o calci sa si traga nu numai sa urle aiurea motorul respectiv. deci fa mai mult pentru putere decat pentru aspect si pentru sunet. Ca nu e mare vrajeala sa ai in masina 1000-2000 de wati sincer nu ii vad rostul. Eu dupa mintea mea nu as baga muzica absolut deloc in masina. Oricum eu cand merg cu masina nu ascult muzica pentru ca nu imi place sa ascult muzica.
Peugeot 206 cc, are imbunatatiri din fabrica k e model roland garos...eu doar i-am schimbat cauciucurile 225/40/r16, f1...f.scumpe dar merita si linie audio sony explode, statie +subwofer... o viata avem nu?
Covexrobu: esti pe lungimea mea de unda
in schimb...sunt f multe de modificat pe partea tehnica a masinii...eu unu sunt in domeniu, si vroiam sa stiu cati pasionati de tuning/motorsport mai sunt prin preajma
pana acum doar covexrobu a raspuns cat de cat interesant...restul,felicitari pentru masini
Eu as face toate aceste modificari de care ti-am zis numai ca situatia mea financiara nu imi permite din pacate nici o masina. Asa este viata de student cand lucrezi sa iti platesti facultatea si mai faci si naveta in week-enduri. Eu sunt la inginerie mecanica la Frecventa Redusa deci merg in fiecare sambata si duminica la cursuri si toate astea ma toaca de bani. sper ca la vara candva sa imi permit macar o masina cat de cat. dar oricum un tuning trebuie realizat cu bun simt nu ca imi pun 3 eleroane mai late ca masina imi pun flacari comete si alte trililel pe masina si vreo 20 de cd-uri in geam. Aici se exclud camionagii ca pe ei ii intelegem ca sunt plecati mult timp de acasa si camionul este casa si masa lor.