Ca pret Mercedes este putin mai scump decat BMW dar nu cu mult. Diferentele in trebuie aceste 2 tipuri de masini sunt foarte mari. Mercedes s65 AMG este un model cu o suspensie si o transmisie diferita mecanic de Mercedes s65. Intre cele doua marci de masini diferenta este ca Mercedesul este mai fina, mai putin zgomotoasa si mai fiabila; BMW in schimb este mai sportiva, sta mai bine in curbe, este mai aerodinamica la viteze peste 180(ma refer aici la 760 vs s65 simplu nu s65 AMG). Ca si motor, ambele sunt motoare de 12 cilindri in V cu 4 supape pe cilindru. Diferentele consta in lungimea bielelor, raport de compresie, ECU, admisie, cutie de viteze( Mercedes Gear-Tronic/SMG, BMW Steptronic/SMG). In concluzie, BMw 760 intra in clasa cu Mercedes s600. Intre ce ai spus tu mai sus eu as inclina spre Mercedes datorita rafinamentui si a fiabilitatii.
Mercedes s65 amg pentru ca ii mai puternic mai luxos si ii si mai scump dar nici bmw nu este mai prejos cu mult amandoua au motoare w12 daca zic bine
Nu prea stiu daca se merita sa iti iei un Mercedes S65 AMG! De fapt singurul S65 disponibil pentru Romania este S65 AMG L. Am verificat lista de preturi de la clasa S de pe pagina de net si asta e singurul S65 (S65 AMG L)!
La 235. 000 de euro sau 247. 000 de euro cum o sa fie modelul "facelift" mai bine iti iei un Rolls Royce Ghost sau Bentley Continental GT sau Flying Spur sau un Maybach!
Masinile de care ziceam eu sunt destul de puternice ca sa poti demara in tromba in caz ca trebuie, iti ofera confort siguranta si sunt elegante.
Bogna întreabă:
Michelleolivia032 întreabă: