Crede-ma am 15 ani dar am fost la cateva saloane auto si la cativa mecanici i-am pus in cap cu cea ce stiu eu mereu masinile care mi-au placut si imi vor place sunt BMW -VW si AUDI dar din astea 3 daca e aleg VW sunt masini super tari ca motoare uitati-va si voi la golfurile noi ce motoare au si passat au parinti mei ce sa zic e campion la drum merge ca racheta, in depasiri e super tare se comporta ft frumos nu trebuie turat ft mult faza e ca na consuma are motor de 2.0 TDI 140 cai sa zic ca in felul in care merge tata ia cam 8 la suta la autostrada asta insemnand viteza minima de 140 maxim 180 DECI PENTRU MINE RAMEN VW
Daca te referi strict la motor conduce detasat Passat-ul. Daca te referi pe ansamblu as merge pe Audi. Ambele au motoare facute de Vw si poate chiar aceeasi motor dar altfel echilibrat si cu alta cutie ceea ce dezavantajeaza Audi cand vine vorba strict de motor!
Http://www.informatiiauto.ro/......id207.html
http://www.parkers.co.uk/cars/specs/summary.aspx?model=46
gasesti aici date tehnice
Amandoua au aceleasi motoare. exact aceleasi motoare. referitor la restul masinii nici nu se poate compara pentru ca intra in clase diferite. interiorul la a4 e de **** pe cand la passat arata mult mai bine. se pare ca cele mai fiabile motoare sunt cele 19tdi de 131 cp
Dupa parerea mea a4 este mai bun mai bun din toate punctele de vedere. passatul are avantajul pretului, funda?
anonim_4396 întreabă: