Te descurci, trebuie doar sa fii atent. Parchezi doar in locurile accesibile, la inceput.
Dar nu recomand Passat nimanui, e masina care iti toaca banii si sta doar in service.
Depinde ce buget ai.
Opel Vectra 1.6 poate fi o varianta buna, daca iti plac masinile mari. Sau 2.0 dti
Golf 4 1.6 8v SR/1.6 16v sau golf 5 1.6 mpi, Ford Focus, Opel Astra sunt multe variante. daca ai spune ce buget ai si ce vrei de la masina pe termen lung. Eu am luat vw golf 4 1.4 bezina ca prima masina si inca o folosesc cand am ocazia in week-end ca in timpul saptamani munca. O detin de 4 ani si 40.000 km facuti cu ea.
Nu stii daca te descurci cu banii sau cu ce anume? Personal, VW is cam urate la design, mie nu-mi plac deloc, poate astea mai noi dupa 2016, in rest is cam urate, desi si astea noi is urate la interior
Acum daca esti incepator eu as recomanda o bicicleta pfff ce intrebari mai pun unia.Pai sunt masini pentru incepatori si pentru expeprimentati? Cel putin eu nici nu am citit sau auzit asa ceva. Iati frate o masina care o fi si gata.Bine asta daca nu cumva ai trecut pe aici sa ne arati ca ai luat permisu
ba si ca urmeaza sa iti cumperi si masina
. Daca de asta ai pus pe aici intrebarea, aunci ai gresit adresa, Facebook este locu in care sa iti expui toate cele
si poze si ce mai doresti tu.
P Facebook sigur te descurci