O Dacia mica si cu kilometrii cat mai putini.
Se intretine usor, se cheltuie f putin pentru ea si cand iesi cu salariu peste an, investeti in ceva mai bun.
Dacie sa iti iei tu
Eu am avut Dacia acum 30 de ani si sunt masini foarte bune. Din pacate, locuiesc pe un contient foarte indeparta si importarea unei Dacii m-ar costa de vreo 3 ori pretul ei.
Dar, pentru unii din voi, mai snobi, carora va pute dacia, preferand sa cumparati o masina straina, foarte veche de 15-20 de ani, este tot o cotineata pe roti, in care bagi bani, de a doua zi de cand o cumperi.
Imi pare rau, dar e aleverea mea. Nu-mi place dacia din nici un punct de vedere, nici caroseria si nici interiorul, e prea inestetic. Daca tot pot Vreau sa-mi iau ceva mai bun. Si m-am gandit la un model de volkswagen si nu-mi zice ca masinile nemtesti nu-s bune si sunt mai bune Dacile. Intr-adevar o sa aiba cativa ani dar deocamdata asta e.
Si tu crezi ca a poti sa-ti iei ceva "mai bun" cu doar 2000 euro?
Daca ar fi vorba doar de cativa ani, te-ar costa cel putin 10.000 de euro, dar de 1500-200 eurp nu poti lua nimic de cativa ani, decat ceva foarte uzat si vechi de peste 15 ani.
Stiu ca nu-ti place ce-ti spun, dar vei ajunge curand la vorba mea!
Uita-te aici pe forum de baietii care fac ca si tine, isi cumpara o vechitura straina de peste 10-15 ani, si de a doua zi incep sa bage bani in ea, pentru ca este atat de uzata, ca-i imposibil sa fie functionala perfect.
Nu uita, piesele de la o masina straina sunt de cel putin 2-3 ori mai scumpe ca cele de dacia.
Dar este alegerea ta si pana nu te vei frige, nu o sa-mi dai dreptate!
Cumpara Smart, vezi cum iti cumperi ca mersul la benzinarie e dureroasa.
Bafta, sall.
Eu zic ca un opel astra 1.6 modelul din 2001-2002 este perfect.Arata ok pentru varsta lui, consumul e ok...ce sa zic...Un unchi de-al meu are unul de cativa ani buni si functioneaza impecabil si in momentul de fata.
Golf 4,1.9 TDI
Ford Focus 1.8 TDDI
Peugeot 206 1.4 HDi
Opel Astra G 1.7
Audi A4 B5 1.9
fnsmgu întreabă: