Seat toledo II. Masina micuta, consum super bun, motor VW, portbagaj mai mult decit acceptabil(mai mare ca cel de laguna), aspect mai frumos decit altele. Sa nu uitam ca e o masina mai ieftina decit un golf, cu acelasi motor cu multe piese de audi si vw, potrivita pentru o familie, si mai fiabila decit multe altele. O alta varianta ar fi un neam de-al ei Skoda, dar varianta superb, pentru ca alta nu e mai decit seatul. Eu nu pot sa iti spun decit ca am unul de vreo trei ani si foarte multi km cu el si multumesc Domnului nu am avut absolut nici o problema cu el, dar absolut nici una. Sper la vara sa ii fac si eu o revizie mai amanuntita, nu ca ar trozni ceva la ea dar poate merita. Practic sint super incintat de ea desi initial dorisem sa imi cumpar ford sau laguna. Nu regret ca am facut aceasta alegere, sint super incintat si pe deasupra mai are si vreo 150 cp, mai mult decit suficienti. Si alta informatie, am avut si megane 2, dar prefer oricind seatul, e parerea mea. Si tot parerea mea, ce e made in Germany, e made in Germany. Asta e varianta optima, pret calitate. Uita-te la una, mergi cu ea, mergi si cu altele si apoi gindeste-te. Un salut!
Spune-ne ce masina tiar placea si sigur iti gasim una. Daca ai o marca preferata.
Portbagaj mare? Skoda Octavia, Renault Laguna si nu sunt nici combi.Doar controleaza si nu vei fi dezamagit de alegere, mai ales la Octavia.Multa bafta!
Incearca un Audi S6 si iti spun sigur ca nu te mai uiti la alte masini, ara tot ce ti-ai putea dori.
Audi a4, ford mondeo... excelente la calitate, fiabilitate, stabilitate, loc cacalau si pret acceptabil atat la achizitionare cat si pentru piese si intretinere...
Skoda octavia si vw passat sunt cele mai potrivite pentru cerintele tale. sau un vw golf 4 break. Piesele pentru aceste masini sunt cele mai ieftine de pe piata ( ex. aripa logan-150 lei, aripa golf 4- 75 de lei ). In schimb sunt contra renault, citroen, peugeot, pentru ca masinile frantuzesti sunt cele mai scumpe la piese.
Iti recomand opel astra karavan d 1.6, 2003-04, merge brici, consum 8, 5, nu se aude motorul la viteza e bine izolata, nu se simt gropile, piesele nu sunt foarte scumpe, merge foarte bine eu unul sunt foarte multumit