Opel Astra G, o masina frumoasa pe care o gasesti in stare foarte buna la banii astia
Cielo, Leganza, Nubira, Opel Vectra B mi se par cele mai bune masini de pana in 3000 de euro.
Dacia Logan pana in 3000 de euro fara sa fi fost taxi nu gasesti, axeaza-te pe un Opel Astra sau Ford Focus modelele mai vechi ( 2001 - 2002 ), la Alfa Romeo, sau alte masini italienesti sa nu te uiti deoarece au tabla foooarte slaba, si se rugineste extrem de usor.
Mai bine ia ceva inmatriculat dupa 2007, poate fi si logan se gaseste
Matiz, Cielo, Solenza, chiar si Logan.
Trebuie insa sa te avertizez ca nu poti avea asteptari prea mari de la o masina care costa cat un televizor.
Mie unul imi place Mitsubishi Eclipse, undeva 2000 de euro dar este din 99 masina... poti cauta si este de foarte mare ajutor site-ul www.mobile.ro sunt masini din toata europa...:D
PAi,depinde ce vrei. Daca vrei o masina economica cu consum redus cauta un opel corsa 1.0-1.4,dar ai grija la anul fabricatiei! Cele din 2000-2005 sunt pana in 3000 de euro. Cele mai noi din 2005 incoace sunt mai scumpe!
Fiat punto~2000
Dacia Logan~2000
Bmw 320 de dupa 1998
Mercedes e 200
Audi a6
Vw passat
Vw Bora...etc
atat am stat si eu sa ii caut o masina lui tata ca le stiu preturile pe de rost...acum avem BMW 320, eu zic ca e cel mai bun
Daca nu e Bmw e30 tot degeaba
Renault Laguna, opel astra, bmw e30, dacia logan, ford focus, vw polo etc.
P.S. Toate secon -hand
Nimeni10 întreabă: