| ToNy112 a întrebat:

Ce masina mi-as putea lua asa mai puternica de 4.000 de euro sh bineinteles?

11 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Mai puternica ai sanse la un Hyundai Coupe mai vechi de prin 2002 altceva mai puternic de atat si care sa nu fie din `90 sau mai vechi nu gasesti. O alta solutie ar fi un BMW ursulet sau ceva de la Volswagen un Golf 3 benzina modelul sport!

| mgtow a răspuns:

Sa nu iti cumperi masina cu matricula straina deoarece a aparut o noua lege la romani care spune: cine vrea sa circule in Romania cu masina care detine matricula straina are voie doar 90 de zile, daca sta mai mult de acel timp se iau masuri impotriva proprietarului cu amenda sau puscarie in cel mai rau caz.

| ΔH a răspuns:

Sper sa te vad incolacit de copac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.autovit.ro

si pune acolo pret maxim selecteaza bmw si la model lasa-l asa cum e apoi pune judetul tau
si dai cautare

bmw-uri bune puternice
la banii tai gasesti si inamtriculate
cahir din 2001 poate

| Feliciann a răspuns:

Ia-ti ma un golf 4 ca gasesti la bani astia ceva de 136 de cp

| CLau8GeRrY a răspuns:

Tony,te las sa vezi singur pe autovit [ http://anunturi-auto.4tuning.ro/cauta-masini/ ] cauti in dreapta orice model vrei, si la orice suma vrei:D Un site asemanator este si Autovit. Ew de preferat, mi-as lua un BMW :D.Sa-mi spui sh mie la sf ce ti-ai ales:D

| Dan_5885 a răspuns:

Hi! daca vrei o masina de familie un logan mcv skoda fabia. daca vrei ceva mai sport un golf 3. daca ai noroc chiar un golf 4

| marmota_8713 a răspuns:

Un bmw inmatriculat in bulgaria

| criss_3582 a răspuns:

Nici macar un logan nu-ti ajung banii aia
o dacie.de asta iti ajung bani

| CalaulDinMaramures a răspuns:

Te inteleg iti dau un sfat ia-ti ce masina vrei dar nu iti ia un Chervolet ce se poate cumpara in Romania eu is un fel de mecanic auto la masina aia i se zice masina de carton...