Pentru un incepator, as recomanda ceva pana in 1000 euuro, pe care sa inveti, ca o vei julesti si lovesti cu siguranta.
Cat priveste caii putere, las-o usor, ca-i bine sa inveti intai sa tii volanul in mana, deci, sofeaza cu putin sub viteza legala si vei fii foarte bine.
Orienteaza-te spre o dacie, renau sau ceva autohton, care sa-si faca treaba, pentru primul an de experinta.
Pentru incepatri este buna bicicleta daca tu ai auzit de masini pentru incepatori sau pentru experimentati e bun,cauta sper sa gasesti
Cauti masina ieftina,nu prea puternica dar care sa alerge, asta e si mai tare, sa ne anunti si pe noi cand gasesti genul asta de masina Ai uitata sa spui si sa consume f putin
Deci pentru incepatori e bun trotinete sau bicilcete de alea de oras, stii ce au bagat astia in orase, nu stiu in RO daca sunt, daca nu iti cumperi tu.
Mda, ce pot zice eu am luat una la 2, 500 euro, reno scenic ll, 1.6 16 valve, din 2005. Sunt multumit.Masina e mare, dar e puturoasa, nu te poti baza pe ea in depasiri, si asa mai departe.Insa e intretinuta, piese bagate la reprezentata, si de mine, si de la fostul proprietar.Iti dau un sfat. Masina oricum o vei lovi.Cum ne cum, o atingi, eu unu am facut scoala pe un opel micut, apoi cand am cumparat-o pe asta, e mult mult mai mare, e tanc rusesc fata de opelu meu micut.E mult mai lata, si mult mai mare, si in spate, si in bot.Stabilitate? nici o sansa, eu pe ea nu am stabilitate, e bagat in servis, e facute 'analizele' la zi.Asa e masina, iti trebuie cap sa mergi usor cu ea, pentru ca e mai sus ca o masina mica.Per total, a mea are 105 cai putere daca imi aduc aminte bine, Daca iti iei o masina grea, trebuie sa aiba motor pe masura.A mea e cam micut motoru pentru ea (are aproape 2 tone masina) Ideea e sa iti iei ceva, sa o intreti, sa te doara sufletu.Masina nu o iei sa agati femei, masina o iei sa iti faci treaba cu ea.Nu o iei sa impresionezi femei, ci sa te ajuti pe tine, sa ajungi din punctu A in B. Depinde si de varsta care o ai, eu am 27 de ani, am cautat una de familie.Nimeni din familia mea nu are permis, acum depinde de tine Ia-ti ceva sa poti sa o repari daca o lovesit/farami.E vorba de piese, eu am bagat 30 de milioane in ea, dar am schimbat ceva piese la ea.La un audi/bmw model mai vechi te rupe piesele
Anamaria vorbeste prosti.
https://www.olx.ro/oferta/ford-mondeo-IDbH0i6.html#7c7cb8dc88 model dinasta are cam 110 fuge bine
Pentru incepator, nu merita sa dai foarte multi bani pe o masina, eu de exemplu conduc o masina care e 1000 de euro(VW Polo 6n2) sau mai putin, 50 cai putere, accelereaza foarte bine si nu prinde viteze mari, nu iti trebuie multi cai pentru o masina de oras. i-ati o masina ieftina care stii ca e intretinuta bine. Sunt pe YT tutoriale cum poti verifica o masina secound (ChrisFix) o testezi, ii verifici toate, negociezi si gata bineinteles 2500 de euro nu e o suma mare de bani pentru o masina dar 100+ cai putere e cam mult. De oras recomand Polo, Hyundai i10, Ford Fiesta, etc. bineinteles, cel mai mult recomand Polo pentru ca VW fac o treaba foarte buna! dupa cum stim, tara e plina de Golf MK4 inca o data, de oras, ceva mic, ce sa fuga, sub 100 cai putere, pana in motor de 1.4 sunt cele de mai de sus si nu depasesc 2500 de euro