| Beibyyyyy :-x a întrebat:

Ce masina s-ar potrivi unei fete?

Am inceput scoala de soferi si vreau sa imi cupar una.

Imi plac cele gen:Opel Tigra, Opel Astra, Bmw 320 etc...

Răspuns Câştigător
| L0r3na a răspuns:

Sa stii ca masinile Opel sunt masini foarte bune. Ti-o spun din "experienta" pentru ca si tatal meu are un Opel Astra. E o masina eleganta, rafinata, si foarte usor de condus si plus ca nu este exagerata ca si pret. Adica stii...mai depinde si de personalitate. daca vreo o masina cu "fite" nimeni nu te opreste sa iti iei dar nu vad la ce ar folosi plus ca trebuie sa ai de 2 ori mai multa grija de ea. Dar sa nu uiti un singur lucru : orice dar sa nu fie marca romaneasca. Sunt cele mai penibile dupa parerea meabig grin

aaa si...succes la scoala big grin

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde daca e agresiva la volan ii se potriveste un BMW sau un Mercedes cu multi cai putere, daca e mai precauta atunci sa opteze pentru un peugeot 206 sau opel corsa

| ghibaflo a răspuns:

Depinde de buget

| grafa a răspuns:

Nu o sa ti tu iarna un 320 pe sosea never.
Tigra e un **** de masina.

l3mon opel e praf la tabla. Are tabla cu putin mai buna decat dacia.
Poti sa iti iei un Astra de inceput asta daca nu vrei sa conduci 1310, se gasesc piese si la aprozar daca o lovesti si o reapara oricine...

| mistikk a răspuns:

Eu am Mercedes c classe 180 kompressor este o masina perfecta pentru mine este destul de feminina... eleganta este masina cu prestatie sau daca vrei ceva mai ieftin sa zic asa un opel corsa sau un opel astra model nou sau o masina care chiar imi place Ford Fiesta, audi a4...

| bmw_8391 a răspuns:

OPEL? aia ii masina.laughingpentru mine NU. ia-ti un audi a3, seat ibiza, mercedes. bmw 320 mil iau eu tongue

| Sofer a răspuns:

Pentru o fata daca esti incepatoare iti recomand Opel. Daca ai mai condus iti recomand bmw 320d!

| shadovv a răspuns:

Du-te in bucatarie! Just kidding. Un Tigra ar fi foarte bun pentru tine sau ar mai merge un citroen c4 coupe ori un Bmw z8 / z4

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bmw 320 d cea mai comfortabila si buna masina

| Doddel a răspuns:

Cred ca Opel Astra happy.

| Doddel a răspuns:

Mini Cooper-ul nu-ti place?

| Kqzu97 a răspuns:

Mie imi place Minni Cooperul, s-ar potrivi unei fete

| DanMp3 a răspuns:

Am avut practica la peugeot si cele mai multe femei care au venit acolo au avut : peugeot 206. si sa zic si cateva "date tehnice" pot spune ca este o masina f buna, nu se uzeaza asa repede ca alta masina acu depinde si cum o intreti...