As merge pe SEAT, platforma este VAG, motorul ALH este indestructibil (90 CP) si daca il gasesti din 2004 e pe viata, motorul trage foarte bine, este mai mare ca celelalte, la motoarele de pe focus sunt cateva probleme legate de injectoare, insa seat-ul este pe viata, piesele sunt de la vw, se gasesc la orice colt de strada, consumul este de 6%-7%, nu trebuie sa le cauti in dezmembrari le gasesti la magazin, insa si opelul este bun motorul este ok, piesele costa cam la fel, dar seatu are un motor mai fiabil.
Eu as merge pe Opel/Seat...
1.Din care stiu TDCI de la Ford au niste problemuțe.Si e mai greu cu piesele decât la Opel..la Opel găsești piese peste tot si ieftine.
2. Opel Astra H e o mașină ok, e buna si de navetă, consum mic, piese ieftine si găsești și la dezmembrări.
3.Seat Leon e ok, mai ales cu acel motor 1. 9Alh +ca aparțin de VAG.Forta si consum micuț, piese se găsesc ok.
Eu unul as merge pe Seat deoarece Fordul are problemele lui si e mai greu de întreținut, dacă o să te descurci si o sa ai bani merita. Opel e ok.Dar sta prost la capitolul electrică..erau l început și au ceva probleme.
anonim_4396 întreabă: