| Delocimportant a întrebat:

Ce masina sa imi cumpar: inmatriculata si rulata la noi in tara de cativa ani, si la un pret mai acceptabil, si sa fiu scutit si de taxe de inmatriculare si de mediu, sau una adusa de afara? Unii spun ca masinile rulate in tara la noi nu sunt ok, fiindca nu avem drumuri bune. Ce sa aleg? E posibil sa gasesc o masina rulata la noi in tara de cativa ani, si sa fie mult mai ingrijita decat una adusa de afara?

7 răspunsuri:
| Florian20405 a răspuns:

Pai ce masina sa-ti cumperi,iti zic eu de pe acuma din proprie experienta laughing nu-ti lua masina rulata in tara,nu de alta,dar vei avea probleme cu bucsile,capetele de bara etc.
Eu zic sa iei o masina rulata din exterior,dar sa ti cont km,sa o verifici la un service.Dar daca omu` care i-a dat inapoi a fost meserias,nu vede nici cel mai bun tester km dati inapoi,dar in cazul in care masina provine din Germania,asta in cazul in care este Audi, Volkswagen, Skoda, Seat se poate verifica numarul de km cu ajutorul seriei de sasiu.
Si in legatura cu pretul acceptabil, cam ce suma de bani ai?
Bafta!

| Delocimportant explică (pentru Florian20405):

Dispun de 2300 de euro. Ma gandeam si la un WV Bora inmatriculat deja la noi in tara, adica rulata in Ro. Ma gandeam ca poate gasesc una ok si intretinuta. Tu ce ai alege: una din Germania, care sa aiba km dati inapoi, sau una rulata la noi, dar cu km reali?

| Florian20405 a răspuns (pentru Delocimportant):

La noi cu km reali? In niciun caz, la noi se aduc frumos TDI, benzina 16v, T, cu cel putin 220. 000km reali, iar ei le fac majoriatea benzinarelor intre 90.000 si 180.000 km.Sa fim seriosi, masina din 2000, 2001 cu km astia? laughing
De diesel numai spun, au peste 300.000 iar ei le fac intre 150. 000km si 250.000 dar toate.Rar vezi sa vanda masina la 300. 000km.
Deci aleg masina clar din Germania. Avantajele sunt: km reali verificabili, mai ieftina mai buna si intretinuta.
Da si Vw Bora este o alegere chiar foarte buna, dar dupa mine o alegere mai buna ar Skoda Octavia.Alegi ce vrei, masina vw sunt foarte bune, acum depinde cum au fost intretinute.

| Florian20405 a răspuns (pentru Florian20405):

Masinile Volkswagen sunt foarte bune* big grin

| d3javw a răspuns:

Daca e la un pret mai accesibil cea cumparata din Romania cred ca e mai bine, te scapi de bataia de cap cu inmatriculatu care este foarte scump,

| Delocimportant explică (pentru d3javw):

Si ca sa o trec pe numele meu cat ma costa? Doar sa o trec pe numele meu mai am de facut dupa ce o cumpar gata inmatriculata pe Romania?

| MariusF23 a răspuns (pentru Delocimportant):

Ca sa o treci pe numele tau trebuie sa o iei in evidenta la primarie, acolo dai 50-60 lei daca nu ma insel, ii faci autentificarea la RAR care e 120 lei, RCA-ul care depinde de cati ani ai, si mai ai taxele de talon si numere.