Ah... ce dilema...intr-adevar, e greu de hotarat... dar nu crezi ca sunt masini prea comune? deja orice "asa zis smecher" isi permite un X5.eu zic sa te reprofilezi...fii si tu mai original. ia un oltcit...iti va pune in evidenta mai bine valoarea ta!
Pai cotzobel...doar nu iti inchipui ca cel care a pus intrebarea a vorbit serios? si din moment ce el ne ia pe noi la misto...eu de ce sa nu fac la fel?
Amundoua masini sunt bune, nu vad o diferenta prea mare de calitate, alegi care crezi ca are oferta mai buna ca pret si care crezi ca iti place mai mult si sa reprezente valoarea ta.
Ooooooooooooooooooo... felicitari o duci tare bine. Amandoua sunt preferatele mele dar stii cum e nu toti isi permit asa ceva. Amandoua sunt cool vezi in care te simti mai bine si ti se potriveste
Ambele, binenteles daca tzii le permiti, dar din moment ce ai pus intrebarea pe acest sit, ma amuzat tare intrebarea ta, e foarte tare, numai k ai gresit rubrica, recomand TRIVIA/AMUZANTE. mult succes in alegeri! "parlamentare"
Nu te-ai gandit la ceva mai stilat, cum ar fi VW Passat CC? De ce tocmai SUV? Ai drumuri "montane" des de parcurs? Daca da ia-ti SUV, daca nu iti recomand un sedan... dupa mine singurul avantaj al unui SUV/Jeep e ca la semafor tu stai mai sus decat restul care nu au astfel de masini... deci... Das Auto
Bmw x5 Si acum sa-ti spun si motivul.
Din anul 2006 audi cumpara cablajul din masina de la Kromberg ( Romania ) Daca -ti doresti o masina la care partea electrica e produsa de romani iti recomand calduros Audi q7
Daca ai venit aici sa ne ungi cu din astea...mai bine ia-ti o trotineta... daca chiar vrei sa iti iei masina eu as alege un touareg.
Ceau. Pai du-te la un consultant auto si el iti va putea spune plusurile si minusurile masinilor. Oricum amandoua masini sunt magnifice, asa ca decizia iti va fi putin mai grea. Succes