Momentan ce mi-as lua daca as avea ceva bani cred ca ar fi un Alfa Romeo 156 1. 9 Jtd. Daca mi-as permite mi-as lua un BMW ursulet modificat si reconditionat. Imi place foarte mult "masinuta" respectiva.
@Legiuitoarea poate ca masina franceza este cum zici tu dar te-ai interesat vreodata cat costa piesele? La masiniile franceze ideea este urmatoarea masina in sine este destul de ieftina dar piesele sunt foarte foarte scumpe si nu vorbesc prostii.
@andro tu stii ce inseamna M3? Nu inseamna ca am un bmw 316 si i-am tras o sigla de M si gata e M3. M3 inseamna mult mai mult decat o simpla sigla. I-a spune-mi ce capacitate cilindrica are M3-ul tatalui tau? Si tin sa te anunt nu orice bmw este M. Ca are Kit exterior de M asta este alta poveste dar nu este neaparat M.
Eu mi-as cumpara un chrysler 300c, imi place la nebunie cum arata si are un interior spatios si comfortabil. Alta varianta ar fi ford mondeo ( preturi de intretinere relativ scazute).
Un chevrolet cruze deoarece il iei la programul rabla pe la 10700 de euro si este foarte dotat.eu am un peugeot 207 rosu
Ultimul model de Audi A4 deoarece este o masina superba nemteasca pe care o am pe lista si voi lupta pentru ea.
Un:
Renauld Megan Break
Skoda Octavia Break
Wv Passat Break
Ptr ca sunt foarte incapatoare si bune marcile de mai sus
Depinde de banii in care ar trebui sa ma incadrez. Depinde daca ai familie sau nu. Depinde de marca preferata si la ce o folosesti, in oras, afara... Eu am Nissan Qashqai cu motor de 2000 pe benzina si am auzit numai de bine despre ea. Succes.
Volvo C30 Cea mai sigura masina a anului 2008 plus ca este o masina in 2 usi tinereasca cu calitati sportive impresionante si in opinia mea e cea mai potrivita masina pentru 18 ani pana intr-un 25 asa potrivita pentru vacante in 2 asta imi doresc eu
Opel zafira...modelul din 2002!
pentru ca imi place... e potrivita pentru familia mea!
eu ma ocup de aspect... iar sotul de partea "cu mecanica"!
si amandoi ne-am gandit ca e "buna"!
http://images.google.com/......tp?/images
aici ai imagini cu opel zafira!
Buna.
Nu-mi trebuie alta masina.
Are tata si mama masini si imi plac
Tata are un bmw m3
Si mama un audi a4
have a nice day!
Skodiza fabia:X.Pt ca e ca o jucarie:X. O iubesc:X. Mi-as dori una rosie, si sa ii lipesc floricele sau fluturasi pe ea:X.Si sa ma plimb oriunde imi doresc cu ea:X. Dar din pacate raman cu visele pentru ca sunt prea mica(15 ani)...si nu imi permit asa ceva. Dar nu se stie...cand iti doresti ceva cu ardoare, s-ar putea sa ti-se indeplineasca:X.
Eu am un porshe cayanne, e misto http://montanaarmoredvehicles.com/......143432.jpg
anonim_4396 întreabă: