Ce mentalitate de roman infect ai. Pune omul o intrebare, si-i dai un raspuns ordinar ca si tine. Pai ce masina am eu nu o gasesti pe nici un site de vanzari din Romania. Doar daca ai veni la mine in SUA, poate o sa ai si tu ocazia sa conduci o masina ca a mea.
Deci cauți o căruță sa înțeleg... la banii ăștia îți poți lua o Dacia Logan 2004. (asta ar fi maxim), o super nova, trabant, Dacia 1410 cam astea poți.
Tu macar ai vazut in viata ta 2000 de euro? Iti poate lua un golf 4, un fiat Punto, o Skoda Fabia, Peugeout 307 sau 206. Eu as alege skoda Fabia sau Pegeout 307. Chiar iti poti lua o masina destul de bunicica la banii astia.
În căruță stai tu cu tot neamul tău
Am văzut și mai mult de 2000, dar ție dacă îți dau 50 de lei mă lingi și în pu*ă
Ba penalule i-am raspuns altuia nu tie. Esti dus cu pluta, nu ma cobor la nivelul tau.
Ce se cearta prostii între ei, pentru ca vrea sa își cumpere unul o căruță la maxim 2000 de euro. Ai putea încerca și o trotineta electrica la banii ăștia.
O să încerc trotineta că de maică-ta m-am săturat
Ce nivel ai tu, mă?
Te văd pe stradă te scuip în gură
Da, te ai saturat de ma ta, mai nou faci și incest. Știm cu toții acum ca o m*uiam pe ma ta pe traseu. A înghițit și spe*ma de la mine. E o fata bună ma ta
Mi-a fost mila de el si i-am luat apararea. O bicicleta mai stralucita face 2000 de euro Cine stie cata foame a facut sa stranga banii astia, de este asa frustrat. E viata grea in Romanica sa strangi 2000 de euro, iar cand ii are deja e arogant, se crede ssuperior, Iti dai seama cand o sa-si cumpere caruta nici cu rahat nu ai sa-l mai ajungi la nas. Eu am un Cadillac CTS din 2019, gama luxury, la mine o masina de lux e ceva banal.
O mașină să o spăl pe mă-ta
francesca6728 întreabă: