Tu chiar vrei sa mori la 24 de ani. Incepator pe 900 e ca gaina crescuta pentru carne. Nu ai habar ce face mana de incepator pe maneta de gaz la 500 cmc, daramite vitezana de 900. Scapi mana in gaz si esti la 200 in 4 secunde. Si fara experienta. Revino-ti. E greu ca parinte sa cresti 24 de ani un copil si sa mori dintr-o prostie in 1/15 dintr-o secunda
Am 20, am voie sa vizez si eu mama si prietenul meu m-ar omora inainte sa-mi iau motocicleta, dar imi plac asa mult
Pai si la varsta aia nu poti conduce ce vrei tu. Nu mai visa. Si eu am visat de la 14 ani. 10 ani mai tarziu am plecat pe mobra de acasa si m-am trezit in spital. Iti faci rau singura sa balosesti si atat. Ori renunti, ori te duci pana la cap. Eu am fost pana la cap..si regret pe prostia altuia. Daca vrei, cand ma fac bine, iti dau mobra mea la o tura. Senzatii bestiale pana pupi asfaltul. Ce zici?
Si spitalul ma asteapta Imi place dar nu mi-as risca nici macar unghia pentru putina placere, prefer masina macar mai am sanse sa ies intreaga preferabil audi
Imi plac si cele de teren alea nu ar fi mai sigure?
Nop. Senzatia merita riscul. Mai ales serpentine. Curba luata cu casca la 30 cm de asfalt, lumea vazuta de la nivelul rotilor. fain. urmeaza un prost si ramai cu amintiri si sechele. Am un amic are 12 tije in corp. Si inca se da cu mobra. Pasiunea e pasiune.
Au saracu Nu credeam ca e chiar asa de periculos, imi place pericolul dar ne vreau sa merg in scaun cu rotile sau mai rau.
Incepator intre copaci? . Si huidu a incercat. Eu imi iau motor de pista. Unde sunt eu si asfaltul. Fara alti retarzi. Cel mai bine. Si nu iti trebuie nici permis
Costumele speciale nu te protejeaza?
La scoala trebuie sa te invete cum sa sari de pe ea, sa eviti accidente nu?
Saracu huidu nu mai are toate tiglele pe casa Si ala e periculos dar e tare vreau si eu dar rosu
Nu, nu si nu. Eu aveam combinezon complet. Armura biotech peste tot. Nu iti apara nimic incheietura pumnului si gatul. Si adaugi un mobil in miscare de 200 kg, inertie si alte nebunii din fizica si oasele tale in combinezon sunt aschii intre ciocan si nicovala. Si in sutimi de secunda nu ai timp sa scoti fituica si sa vezi cum trebuie sa cazi. Eu prin combinezon mi-am afectat serios si nervul sciatic la picior si toata coloana. Geaca sau nu e carne si asfalt. Ce crezi ca te joci de-a medicul? La 80 la ora ai 90% sanse la accident sa mori. Indiferent ce ai pe tine
Eu una nu vreau sa ma joc cu moartea dar hai sa fim seriosi, cei care isi iau motocicleta isi iau pentru viteza, eu nu as putea sa-mi iau una si sa merg cu 60 la ora, poate la inceput pentru ca mi-ar fi frica dar apoi as da tare
M-am saturat sa fac pe enciclopedia. E 12 noaptea. Asa ca asta e ultimul meu mesaj. Ia youtube la picioare si vezi accidente si tot ce ti-am spus eu. Pune-le in balanta. Fa ce vrei. E viata ta, oasele tale. Daca ai noroc poate scapi. Daca nu, ne vedem prin spitale.
Da o sa am grija de oasele mele have a good night without accidents
Sper macar ca esti sanatoasa, stii tu, ca donator de organe ar fi naspa sa dai sperante desarte doctorilor care te vor avea. alea sunt motociclete puternice, una de 50 cc nu iti ajunge sau ce?
Sunt, nu o sa-mi iau asa ceva, m-ar omora mama inainte sa mor, doar ca am o pasiune pentru asa ceva, nu e un lucru rau sa visezi.
Macar as muri in extaz si as face niste oameni fericiti
Mda. asa si eu as vrea un ducati monster sau una de drum lung, am mers pe un scuter pentru 2 saptamani si era de vis, dar partea naspa e ca pe un motor ca ala nu conteaza numai tu cum esti, mai mult restul, si cum majoritatea sunt niste idioti ajugi donator de organe si aia inca e partea buna, te mai poti trezi in spital fara maini sau picioare sau leguma pe viata, asa ca de aia mi.-am schibat si eu parerea si optez pentru masina.
Eu nu am condus nici una dar mi-ar place enorm si cred ca mai bine raman la masina, sanatatea e mai importanta de placerea., placerea e pe moment pe langa sanatate care se poate duce rapid.
E bine ca iti iei masina sau cel putin la 18 ani , ca vad ca esti nascuta in 99, dar asta nu inseamna ca nu poti conduce macar de placere un scuter. si eu cand aveam 14 ani am condus dar asa doar pe strada ca ii terminam benzina de fiecare data fratelui meu , si nu am iesit pe alte strazi sa dea peste mine careva, deci poate fi si sigur. desigur doar sa ai grija la curbbe, si acum tin minte cand am intorso prima oara ca era sa intru cu ea in gard la un vecin asa ca mare grija ca e si grea. oricum, dupa mine tot mai bine sa incerci pe un suter decat pe atv, mi se pare mai "greu" atv-ul, cu scuteru dupa 2 min nu aveam probleme
Am 20 de ce toata lumea crede ca numarul reprezinta anul nasterii
Un scuter nu s-ar compara cu o motocicleta, am mers odata si era sa zbor tipul respectiv a bagat-o tare, prea tare e super senzatia, pacat ca in Romania sunt multi idioti si multe idioate care te pot baga in spital sau in mormant nu stiu cum naiba iau oamenii aia permisul dar e grav.
Iau permisul pentru ca il acell moment conduc cum trebuie, se prefac. dar dupa... ""de ce sa nu ma dau mare ca un cocalar, sa merg pe roata din spate "" si asa ajunge motocicleta sub alta masina sau peste el... si tot asa.
ps_ eu daca am "dr house" in avatar nu inseamna ca imi place alt serial nu? gen CSI sau mai stiu eu, asa si la tine...
multi inainte
Stiu am vazut de astia dar nu am vazut niciunul accidentat
Stiu, mi-a placut serialul.
Multi oameni sunt cocalari, vezi peste tot, vor ei sa impresioneze blah blah nu banii impresioneaza ci mintea, felul cum vorbesti, cum te comporti, cel putin asta conteaza pentru mine.
Pentru cei ca mine si ca tine ""ciudatii" asta conteaza, pentru restul e sa te dai mare idiot, daca iti iese esti "bastan" daca nu, rad de tine ca un prost.
De unde ai tras tu concluzia ca sunt ciudata?
Ma refeream in mare, cei ca mine "presupun" si ca tine care punem accent si pe felul in care o persoane se prezinta si se imbraca si se comporta nu numai daca are sani sau muschi, suntem "ciudati" pentru restul. la asta ma refeream, tu ce credeai? nu e ca te stiu sa zic ca esti sau nu, repet, ziceam in mare
sa nu imi zici ca unu ca mine care cauta o fata nu numai pentru sex sunt considerat "misto sau cool" fata de restul , asa si una ca tine care nu conteaza numai banii ci si mintea, esti considerata tot "ciudata". suntem de pe marte trebuie sa ne adaptam, norocu meu ca nu imi pasa de restul, asa ca nu o sa o fac vreodata
Nici mie nu imi pasa. Traim intr-o lume plina de pitipoance, cocalari, politicieni corupti, preoti pedofili, mai bine ne mutam pe marte pacat ca nu putem, suntem blocati aici, e trist ce se intampla cu lumea oamenii involueaza, trist dar adevarat.
overdrive întreabă: