| mickeye a întrebat:

Ce părere aveți despre țăranii care își înmatriculează mașinile la bulgari?
Părerea mea e că un om serios n-ar umbla cu o mașină cu numere de Bulgaria.De departe,cei mai țărani sunt ăia cu mașini cu volan pe dreapta.
Cât de țăran să fii ca să-ți înmatriculezi bolidul în Bulgaria? Cât de degradant? Dacă ai bani de mașină și ai bani să te duci până în Germănika ca un cocalar ce ești,te calicești la câteva sute de euro și o înmatriculezi la bulgăroi? Bulgaria e o țară de căcat, e umilitor pentru mine ca român să circul cu o mașină cu numere de Bulgaria.Desigur,,la țărani sau țigani nu prea le pasă.
Eu am văzut multe mașini cu numere bulgărești pe la noi,majoritatea fiind rable BMW, Golf 3 etc.De obicei,proprietarii lor sunt țigani burtoși,cocalari, maneliști sau țărani.

Răspuns Câştigător
| TheYonutz19 a răspuns:

Niste taranii!

16 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Mai tu te citesti ce spui? Ce analiza e asta, pai daca o poate inscrie cu bani mai putini acolo de ce nu, spatiul noului context european ne permite asta legal si atunci tu ce comentezi? Care e problema ca are numere de Bulgaria sau Germania, dupa felul cum gandesti nu prea esti plecat de acasa si chiar daca pleci sigur te ratacesti. Apropo stii cine foloseste apelativul "taran" la modul general, chiar acei indivizi care sunt de regula semianalfabeti. Tu ai auzit pana acum de Uniunea Europeana? Ai idee cu ce se manaca? Vorbesti doar ca sa te bagi in seama fara nicio noima.

| mickeye explică (pentru Hombre):

Eu cred că ești unul din țăranii care au mașină cu numere de Pyce, altfel nu săreai ca ars.
Nu mi se pare normal ca cetățenii români să umble cu numere de Bulgaria, Spania etc.
Suntem singura țară din lume unde se întâmplă asta.
De ce nemții nu-și înmatriculează mașinile în Bulgaria? Sau ungurii? Sau moldovenii?
Sau de ce bulgarii nu umblă cu mașini cu numere de România?
Chiar suntem un popor fără demnitate?

| Hombre a răspuns (pentru mickeye):

Ma gandeam sa nu-ti mai raspund, dar totusi iti dau un sfat, cand mai postezi vezi sa aiba ratiune sau logica ceea ce spui. Am pus capat discutiei cu tine.

| DimLight a răspuns:

Nu inteleg de ce ar fi permis sa iti inmatriculezi masina in alta tara daca nu ai o resedinta si acolo. iar cei cu volan pe dreapta sunt niste vite proaste ce pun in pericol alti participanti la trafic

| codrin2012 a răspuns (pentru DimLight):

Da de ce sa nu se poata inmatricula?

Iti dau un simplu exemplu care are loc in fiecare zi la sume mult mai mari decat o simpla taxa auto: firmele off-shore. Si e o chestie acceptata la nivel mondial. daca nu ar fi interzise paradisurile fiscale.
Mai mult de atat ce sa spun..asa ca trebuie sa acceptam ca traim intr-o lume globalizata

| DimLight a răspuns (pentru codrin2012):

Frate, tu amesteci prune cu pere si le cantaresti la acelasi pret. daca toti inteleg asta din democratie e de inteles de ce avem o democratie asa buna.
...da-mi un exemplu concret de firma offshore si ce implica care sa iti sustina argumentul pro;
eu zic doar ca daca iti inregistrezi masina acolo ori esti in treburi pe acolo ori stai la tine acasa si nu ai treaba cu inregistratul pe marte, ce sens are?! ..asa imi inregistrez si eu masina pe marte si spun ca asiguratorii tot acolo sunt si sa-i contacteze pentru despagubiri

| codrin2012 a răspuns (pentru DimLight):

Nu e vorba de nici o democratie..sunt niste legi pur economice...

- firma off-shore presupune ca tu ca persoana juridica sa poti fi inregistrat intr-un paradis fiscal astfel incat sa nu platesti impozite in tara in care activezi...acelasi lucru e si cu masina.o inmantriculezi intr-o tara unde nu platesti ca dobitocul pentru nimic
- suntem singura tara din UE care percepe o taxa atat de mare si atunci e normal sa incerci sa platesti mai putin..eu nu cred ca daca ti-ai lua o masina de 5000 euro si ar trebui sa platesti 3000 taxa ai mai spune ceva.

| dru1darius a răspuns:

Eu cred mai mari taranii decat cei cu numare de bulgaria sunt cei ce comenteaza, sa vede ca toti care comentati aici nu aveti mai mult de 18 ani.
Vi se pare normal sa cumperi o masina de afara la un pret x si sa platesti inmatriculatul tot atata cat ai dat pe masina, pentru ce?, drumurile nu le repara, zapada nu o curata, autostrazile se tot amana pana se deschid, petrolul de la noi s-a vandut si fac straini ce vreau cu noi.
Nu am masina, insa muncesc din greu ca sa imi cumpar una, nu vreau o rabla de masina, dar daca o iau ne-inmatriculata, as inmatriculau pe bulgaria pentru ca consider ca nu merita sa fie inmatriculata la noi

| StayChill a răspuns:

Cred ca ai dreptate.am vazut si eu cativa oameni care isi inmatriculau masinile cu numere de Bulgaria, unii cu numar de Turcia, etc.Sincer,ma enerveaza pentru ca, indiferent cat de greu se traieste in Romania (cu asa oameni la conducere, cum sa traiesti bine?) pana la urma e tara ta, ca doar nu esti bulgar sau turc sau ce vrei tu sa fii acolo.Mie mi-ar fi rusine sa merg cu o masina care are numar de Bulgaria...

| codrin2012 a răspuns (pentru StayChill):

De ce sa-ti fie rusine? Da-mi o explicatie logica si coerenta si iti dau dreptate...da na...prostul nu e prost destul daca nu e si fudul

| StayChill a răspuns:

Fratilor,nu vreau sa va stric distractia, dar de ce e asa important numarul de inmatriculare? fiecare cu taranismu' lui.

| MrPink a răspuns:

Este un subiect fumat deja, nu cred ca este treaba noastra sa ii criticam, traim intr-o tara democrata unde nu este ilegal sa iti cumperi masina cu volan pe dreapta sau alte lucruri de genul!
faptul ca am fost comunisti atata timp se pare ca ne-a degradat social si moral, nu suntem o tara normala din multe puncte de vedere

| DimLight a răspuns (pentru MrPink):

Intr-adevar domnule pink. dar se pare ca si pe dumneata te-a afectat fostul sistem. daca exista lege care sa puna sub ilegalitate aspectele amintite ai mai fi avut acelasi comentariu?! sa stii ca sunt multe lucruri legale ce ar trebui interzise cat si multe ilegalitati ce ar trebui permise. dar asa e democratia..ne facem bine cu mana celor multi si prosti

| MrPink a răspuns:

Doresc sa iti mai spun ca nu mi se pare ok sa denigrezi anumite paturi sociale cum ar taranii
(cu tiganii sunt de acord si eu deoarece nici ei nu ne agreaza)

| codrin2012 a răspuns:

Eu sunt perfect de acord cu inmatricularea in Bulgaria. In loc sa dai 2-3000 de euro pentru a inmatricula in Ro o masina mai bine dai 500 si o inmatriculezi in Bulgaria.e o chestiune pur economica pe care unii nu o pot intelege.

Si totusi de ce sa nu inmatriculam masina in Bulgaria(cu exceptia problemei legate de asigurare dar care se va rezolva)?

| CitroenPeBulgaria a răspuns:

Ba da ce ai tu cu astia cu masinile pe Bulgaria stai cuminte bosule ca ai logan 1.5 motorina si golfu 3 ala iti da clasa la orice ora pun pariu ca ai antifurt pe volan ca iti e frica sa nu iti fure tiganii masina ta loganu tau